Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Νίκη για τον Α.Ο. Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Α.Ο. Πεύκης διέλυσε με 4-1

στο Μπραχάμι τον ΠΑΟ Αγ. Δημητρίου

Δεν χρειάστηκε να ιδρώσει ο πρωταθλητής Α.Ο. Πεύκης στην τελευταία εκτός έδρας συνάντηση στο γήπεδο του Αγ. Δημητρίου, όπου επιβλήθηκε εύκολα του τοπικού (και ήδη υποβιβασμένου) ΠΑΟ με 4-1. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σαν μία δυνατή προπόνηση για την ομάδα των προαστίων μας αφού επιβλήθηκε πλήρως του αδύναμου αντιπάλου της.

Στο 17΄ο Σακελαρίου άνοιξε το σκορ (0-1), ενώ στο 30΄η Πεύκη κέρδισε πέναλτι που χτύπησε χάνοντας το ο Πιπεργιάς. Στο 32,΄ωστόσο, και πάλι ο Σακελαρίου διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα κάνοντας το 0-2 με τον παίκτη-προπονητή των Πευκιωτών Λουκά Καραδήμο δύο λεπτά αργότερα να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και τον Πιπεριά στο 51΄ να παίρνει ρεβάνς από τον εαυτό του σημειώνοντας το 0-4. Μοναδική ουσιαστική αντίδραση από τους γηπεδούχους είχαμε στο 85,΄ όταν ο Γιαννόπουλος πέτυχε γκολ για αυτούς διαμορφώνοντας το 1-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Σήμερα ο Α.Ο. Πεύκης που έχει στα μυαλά των ανθρώπων του τα μπαράζ ανόδου στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα  για την τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον υποβιβασμένο Πανθησειακό. Α.Ο. ΠΕΥΚΗ: Κούνουπας, Αλεβίζος, Σιέρρας, Μαρκομιχάλης (46΄Καπρής), Παπαγιώργης, Ετόκα, Μπαλής (46΄Βάλσαμος), Οικονομέας, Πιπεριάς, Καραδήμος, Σακελαρίου (55΄Ριζόπουλος).

• Ο Πανερυθραϊκός Π.Σ. έχασε 0-1 από τον Α.Ο. Αγ. Ιερόθεο
Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Πανερυθραϊκός στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρησή του για το πρωτάθλημα “με Δήμιό του” τον Α.Ο. Αγ. Ιερόθεο που πήρε πολύτιμη νίκη για την σωτηρία. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με γκολ που σημείωσε στο 77΄ ο Γεωργίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το κλείσιμο της αυλαίας της φετινής διοργάνωσης για τους Ερυθραιώτες θα γίνει σήμερα στο Φάληρο κόντρα στην τοπική Δάφνη. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Α. Τσιπλάκης) Μολφέσης, Κόλιας (46΄Μπαστέας), Γκριτζάς, Σαξανίδης, Βελαώρας, Λαζαρίδης, Γκόλιας, Παπάζογλου, Παπαθανασόιυ, Λουκάς (67΄Τορλακίδης), Χατζής (11΄λ.τρ. Κολέτσας).

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ