Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Α΄ Κατηγορία ΕΠΣΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα αποτελέσματα στην 1η αγωνιστική

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ-Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ:2-0
Μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έκανε η Α.Ε. Ηρακλείου που στην πρεμιέρα ηττήθηκε με σκορ 2-0 στο Γαλάτσι από τον τοπικό ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22΄, όταν μετά από ανατροπή μέσα στην περιοχή είχαμε το πέναλτι και την αποβολή του τερματοφύλακα των Ηρακλειωτών Περτσά.

Ο Σπανός ήταν αυτός που το χτύπησε κάνοντας το 1-0. Στο 63΄ και οι γηπεδούχοι “έχασαν” ποδοσφαιριστή τους και πιο ειδικά τον Επταήμερο που πήρε πρόωρα το δρόμο για τα αποδυτήρια. Ωστόσο, στο 82΄ο Παπαναστασίου έδωσε την χαριστική βολή στην Α.Ε. Ηρακλείου κάνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 
Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: (Λ. Αλεξάκης) Περτσάς, Αναγνωστόπουλος (46΄ Τσαλιαγκός), Λιόνας, Κωνσταντινίδης, Πετρίτσης, Λέκκας, Κατσούλης, Δαυϊδ (71΄ Κακαμπάκος), Ζαμπαράς (23΄Διαμαντάρας), Καφετζής, Σπυρόπουλος.
 
Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ – Α.Ο. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: 3-1
Ασταμάτητος έδειχνε στο άνοιγμα της αυλαίας του πρωταθλήματος ο Α.Ο. Πεύκης που με αντίπαλο τον Α.Ο. Αγ. Ανάργυροι επιβλήθηκε ολοκληρωτικά με σκορ 3-1. Το προβάδισμα για την “Μαγκουφάνα” έδωσε στο 11΄ο Μάνγκαν, αλλά στο 25΄οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1 με σκόρερ τον Μαχαίρα. Το πρώτο μέρος τελείωσε έτσι, αλλά στο δεύτερο οι Πευκιώτες φάνηκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και αυτό έκαναν καθώς τον ρόλο του εκτελεστή πήρε ο Ετόκα που στο 66΄ και στο 87΄πέτυχε δύο ακόμη τέρματα κάνοντας το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.  
Το Σάββατο ο Α.Ο. Πεύκης πηγαίνει στη Νέα Ερυθραία για να κοντραριστεί με τον Πανερυθραϊκό στο μίνι-ντέρμπυ των προαστίων μας. 
Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ Καραγιώργος, Καψάσκης (57΄Πιπεργιάς), Αλεβίζος, Καραμπέτσος, Πιτέλης, Ψυλούδης, Ετόκα, Βάλσαμος, Ριζόπουλος (29΄Σακελαρίου), Μάνγκαν, Ρόκα (71΄Μαρκομιχάλης).   

Ο.Φ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ  – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Π.Σ. : 1-1
Με το βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε από τον Χολαργό ο Πανερυθραϊκός μετά το 1-1 κόντρα στον τοπικό Όμιλο Φιλάθλων.  Οι Ερυθραιώτες προηγήθηκαν με χτύπημα πέναλτι  στο 31΄ που το εκτέλεσε ο Παπάζογλου και το πρώτο μέρος τελείωσε με το σκορ στο 0-1.  Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ανατροπή, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν στο 82΄ να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Γαλανόπουλος έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.  

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Π.Σ. (Α. Τσιπλάκης) Μολφέσης, Κόλλιας (32΄ Αντωνόπουλος), Γκόλιας (58΄ Γιαννόπουλος), Σαξανίδης, Βελαώρας, Λαζαρίδης (78΄ Γκριτζάς), Αντιόλ, Παπάζογλου, Παπαθανασίου, Λουκάς, Γαζής. 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ – Α.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ : 1-0
Λύγισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Α.Ε. Ελευθερούπολης που ηττήθηκε στο Καματερό από την τοπική ομάδα με σκορ 1-0. Το γκολ των νικητών έβαλε στο 63΄ο Θεοδωρόπουλος, ενώ οι κιτρινόμαυροι της Νέας Ιωνίας και τη δεύτερη αγωνιστική έχουν δύσκολη εκτός έδρας αποστολή αγωνιζόμενοι στο γήπεδο του Ελληνικού με αντίπαλο τα Σούρμενα. 
Α.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Αποστόλου) Λεσγίδης, Καρυπίδης, Κοντής, Πτερούντιος, Παπακουνάδης, Κοτροζίνης (80΄ Μακρής), Αντωνόπουλος (67΄ Τούσερτ), Μπιζάς, Γερακάρης, Προκόπης, Λουκής. 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ