Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Α.Ο. Ελπιδοφόρος: Έμεινε χωρίς προπονητή

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρελθόν από… τα φιλικά ο Τάκης Αγγελάκης

Hλεκτρική καρέκλα αποδεικνύεται πως είναι η θέση του προπονητή στον Α.Ο. Ελπιδοφόρου μετά τη λύση συνεργασίας με τον Τάκη Αγγελάκη “μετά από κοινή συναίνεση” όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου της Κηφισιάς.

Οι πληροφορίες, πάντως, λένε για οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τάκης Αγγελάκης που με την ομάδα των προαστίων μας ξεκίνησε τον Ιούλιο, διεξήγαγε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ κάθισε στον πάγκο μόνο στα φιλικά παιχνίδια. Ήταν η συνέχεια μετά τον Δημήτρη Μπουγά που ανέλαβε τους Κηφισιώτες το Δεκέμβριο του 2010 και φαινόταν στο τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος επικρατέστερος να παραμείνει αλλά έδωσε τη θέση του στον προαναφερόμενο. Βέβαια τα προηγούμενα χρόνια ο Δημήτρης Παπασπύρου οδήγησε σε τέσσερις συνεχείς περιόδους επιτυχημένα το σωματείο και πέτυχε τρεις ανόδους (από τα τοπικά πρωταθλήματα στα Περιφερειακά) απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του αρχηγικού σχήματος της διοίκησης υπό τους αδελφούς Γαντζούλα. 
Στα αγωνιστικά ο Ελπιδοφόρος συνέχισε τους φιλικούς αγώνες χωρίς να ηττηθεί παίρνοντας τη νίκη στα Σούρμενα με σκορ 4-3. Τα γκολ των Κηφισιωτών πέτυχαν οι Ντούμος, Τριανταφυλλίδης, Γκόντζος (πέναλτι) και ο Ιωνιώτης Ντηβαρτζής.  Στο τελευταίο τεστ πριν την φυγή του προπονητή Τάκη Αγγελάκη ο Ελπιδοφόρος έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Θήβα στην πόλη της Βοιωτίας. 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ