Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Κύπελλο ΕΠΣΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα αποτελέσματα του Α΄ Γύρου για τις ομάδες των προαστίων μας

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: 2-1 
Τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια της διοργάνωσης του κυπέλου της ΕΠΣΑ γνώρισε ο Χαλκηδονικός που ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον Πήγασο Πατησίων. Η ομάδα της Νέας Χαλκηδόνας προηγήθηκε με γκολ που σημείωσε στο 28΄ο Τσιάμης, αλλά οι τυπικά γηπεδούχοι (στο δημοτικό γήπεδο Αγ. Αναργύρων) ποδοσφαιριστές του Πήγασου στο δεύτερο μέρος μέσα σε ένα οχτάλεπτο (52΄-60΄) με γκολ του Λόλο κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα που έφεραν την ανατροπή του σκορ και την τελική νίκη με σκορ 2-1. 
• ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: (Σ. Καζβιρόπουλος) Λεφτάκης, Λαζαρίδης (71΄Καπίρης), Μιχαηλίδης, Μιχαλόπουλος, Λόλος, Σούλιος, Καρασαρίνης, Ρωμανός, Παπαϊωάννου, Γκίκας, Τσιάμης (52΄Αγγος). 

 

Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: 2-4
Στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα υπέκυψε ο Γ.Σ. Αμαρουσίου γνωρίζοντας την ήττα με 4-2 από την Αναγέννηση Πετρούπολης και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλου της ΕΠΣΑ. Η ομάδα των προαστίων μας πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 33΄με σκόρερ τον Καμάρα αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Ρεντσόβ ισοφάρισε (1-1) που ήταν και το αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο οι Μαρουσιώτες στο 79΄πήραν πάλι κεφάλι στο σκορ αλλά δεν χάρηκαν για πολύ καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Ρεντσόβ έκανε το 2-2. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο ίδιος ποδοσφαιριστής με δύο ακόμη τέρματα έδωσε το εισιτήριο πρόκρισης για τη συνέχεια στο σωματείο της Πετρούπολης κάνοντας το 2-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
•Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: (Λ. Μπακογιάννης-Θ. Λαγινάς) Διγαλέτος, Ραχιώτης, Μανιφάβας, Αρτοποιάδης, Σακκάς (75΄ Κουτσουπιάς), Πετρίδης (46΄ Χατζημιχαήλ), Δανηλόπουλος, Παύλου, Καμάρα, Σουσαμίδης (46΄ Μπούσιας).  

ΑΠΟΛΛΩΝ 2006 – Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: 2-1  
Στην επόμενη φάση του κυπέλου της ΕΠΣΑ πέρασε η νεανική ομάδα του Απόλλων 2006 μετά την επικράτησή τους με σκορ 2-1 επί του Α.Ο. Αμπελόκηποι. Τα τέρματα που έδωσαν την νίκη-πρόκριση στην ομάδα των προαστίων μας σημείωσαν στο 65΄ο Μπλάνας και στο 70΄ ο Σελμανάϊ με τους φιλοξενούμενους στο 77΄ να μειώνουν με σκόρερ τον Βουλομένο σε 2-1 “κλείνοντας” έτσι το τελικό αποτέλεσμα.
• ΑΠΟΛΛΩΝ 2006: Νάκης, Τσιλίκουνας (46΄ Κωσταρίδης), Καραπάνος, Μπαρούνης, Μαϊδονόσογλου, Μαυρουδής, Ζουμπαντόπουλος, Μπλάνας, Κουλούρης (46΄ Μαστρογιωργης), Σελμανάϊ, Ταχτατζόγλου (75΄ Λυμπερόπουλος). 

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΑΚΑΔΗΜΟΣ : 3-4 πέναλτι (καν. αγ. 1-1)
Την πρόκριση του στον δεύτερο γύρο του κυπέλου της ΕΠΣΑ κατάφερε να πάρει ο Ακάδημος που νίκησε 4-3 στην διαδικασία των πέναλτι εκτός έδρας τα Βριλήσσια μετά το ισόπαλο 1-1 σε κανονικό αγώνα και παράταση. Οι Βριλησσιώτες προηγήθηκαν σχετικά νωρίς και πιο ειδικά στο 8΄ με τον Ρεντούμη αλλά στο 27΄ο Ακάδημος έχασε κλασική ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν μετά το σουτ του Δελμαδώρου η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε.  Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 85΄ο Σαρέλης με δικό του γκολ έφερε στο παιχνίδι στα ίσια και χρειάστηκε η ψυχοφθόρα διαδικασία της εσχάτης των ποινών για να πάρει ο Ακάδημος τη νίκη το εισιτήριο για την συνέχεια.
•ΑΚΑΔΗΜΟΣ: Σαλίκας, Βουγιούκας, Μουράτ, Νούλας (65΄ Τσάκαλος), Δελμαδώρος, Σπανός, Κόβι (75΄ Φωτόπουλος), Δημαράς (46 ΄Ντούτσι), Σαρέλλης, Κουρουνιώτης, Βουρλιώτης. 

Α.Ο. ΚΩΦΩΝ – Α.Ο. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ: 1-3 
Παράσταση για ένα ρόλο ήταν η αναμέτρηση του Α.Ο. Λυκόβρυσης στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι κόντρα στον Α.Ο. Κωφών με την ομάδα των προαστίων μας να παίρνει τη νίκη με σκορ 3-1. Οι Λύκοι πήρανε προβάδισμα στο 14΄ με τον Μητρόπουλο ενώ έντεκα λεπτά αργότερα  ο Γκιόνι έκανε το 0-2 που ήταν και αποτέλεσμα πρώτου μέρους. Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά στο 64΄ με τον Αχόκλια αλλά στο 75΄ ο Ραφτόπουλος έβαλε την τελευταία πινελιά κάνοντας το 1-3 που έδωσε την νίκη-πρόκριση στην Λυκόβρυση.
•Α.Ο. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ: Μπαστέας, Π. Ραφτόπουλος, Σταυρακάκης, Μητρόπουλος. Κατημερτζόγλου, Στουπάς (55΄Θεοφάνης), Γραμόζης, Γκιόνι, Ζαρμακούπης (46΄Γιαννόπουλος), Κάντριου, Δ. Ραφτόπουλος (85΄Κολοκοτρώνης).    

Στους υπόλοιπους αγώνες είχαμε:  • Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλος – Α.Ε. Χαλανδρίου 3-4 •Παράδεισος Αμαρουσίου – Γκυζιακός 2-1 παράταση (καν. αγ. 1-1).    

Το Σάββατο και την Κυριακή  στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου οι ομάδες των προαστίων μας θα αντιμετωπίσουν σε νοκ άουτ (μονές) αναμετρήσεις τους παρακάτω αντιπάλους:  •ΠΑΟ Αλσούπολης – Α.Ε. Νέας Σμύρνης • Απόλλων 2006 – Παράδεισος Αμαρουσίου • Χρυσούπολη – Α.Ο. Λυκόβρυσης • Ακάδημος – Νέοι ΠΑΟ Ρουφ 

Στον τρίτο γύρο θα μπουν στην κλήρωση και τα σωματεία της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑ. 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ