Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

ΕΠΣΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Tελευταία  αγωνιστική στην Β΄ Κατηγορία

ΑΠΟΛΛΩΝ 2006 – Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ: 0-4
Σαν πρωταθλητής του πρώτου ομίλου επιστρέφει στα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑ ο Α.Ο. Πεύκης που την τελευταία αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας με σκορ 4-0 τον νεανικό Απόλλωνα 2006. Οι Πευκιώτες ήταν πολύ καλύτεροι των αντιπάλων τους και κατάφεραν να προηγηθούν στο 14΄ με τον Παπαγιώργη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ριζόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με τον ίδιο στο 42΄να κάνει το 0-3 και τον Κωστάκη στο 57΄να βάζει το κερασάκι στην τούρτα του τελικού αποτελέσματος κάνοντας το 0-4.   ΑΠΟΛΛΩΝ 2006: Μπούρδης, Καρδαμπίκης, Ντιλά, Ασημακόπουλος, Αθανασόπουλος, Μπαρμπαρούσης (46΄Χρυσανθακόπουλος), Μακρής, Σαρέλης (30΄λ.τρ. Μπρούσαλης), Τζαβέλας, Μερκούρι, Ραπάϊ (70΄Τσιλπούνας).     
Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ: (Γ. Κοϊντόσης)Μάνθος, Λεπίπα (85΄Καψάσκης), Ετόκα, Κωστάκης, Δ. Κορδάς, Ριζόπουλος (86΄Σ. Κορδάς), Παπαγιώργης, Βάλσαμος, Χαντζηανδρέου (88΄Δρυμωνίτης), Μάγκαν, Γκραμπότσκα.  

Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: 7-1 
Με σίφουνα έμοιαζαν οι κινήσεις των ποδοσφαιριστών του Αμαρουσίου που διέλυσε με σκορ 7-1 τα Πετράλωνα. Ο κιτρινόμαυροι του μεγάλου προαστίου μας δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να πάρουν ανάσα φιλοδωρώντας τους με επτά τέρματα και με αυτή τους τη νίκη τερμάτισαν στην πέμπτη θέση του δεύτερου ομίλου. Ο Τσαβδαρίδης στο 6΄άνοιξε το σκορ και στο 25΄ο Δαβουρλής έκανε το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα οι Μαρουσιώτες κέρδισαν πέναλτι που χτύπησε εύστοχα ο Τσαβδαρίδης κάνοντας το 3-0. Οι Πετραλωνίτες στο 41΄κατάφεραν να μειώσουν με γκολ του Παπανδρέου με το 3-1 να είναι και σκορ πρώτου μέρους. Στο δεύτερο η συνέχεια είχε πολλά ακόμη τέρματα με τον Τσαβδαρίδη στο 52΄ να κάνει το 4-1 και τον Δαβουρλή στο 61΄και δέκα λεπτά αργότερα να ανεβάζει το σκορ στο 6-1. Την τελευταία πινελιά στην εικόνα του αγώνα έβαλε ο Αναστασίου στο 83΄γράφοντας το 7-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 
Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Τσαγκάλης, Παπανδρέου, Μπουλούκος, Διγενής, Γκόγκας (63΄Αντεμπαγιό), Δαβουρλής, Σπανός, Χασταζέρης (46΄Χαβενετίδης), Τσαβδαρίδης (63΄Αναστασίου), Τελίδης, Ζούνα.  

ΑΡΗΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Π.Σ.: 0-5 
Μεγάλη σε εύρος σκορ νίκη πήρε ο Πανερυθραϊκός στον Βύρωνα αλλά αυτή δεν του εξασφάλισε και το εισιτήριο της ανόδου καθώς τερμάτισε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας που τον οδηγεί σε αγώνα μπαράζ με αντίπαλο τον τρίτο της κατάταξης Γκυζιακό. Οι Ερυθραιώτες, στον αγώνα τους με τον Άρη παρουσιάστηκαν σοβαροί και πανέτοιμοι να πάρουν το προβάδισμα από το ξεκίνημα του αγώνα όπως και έκαναν. Στο 12΄ο Παπάζογλου άνοιξε το σκορ με το 1-0 να μένει ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο πρώτα ο Παπάζογλου στο 50΄διπλασίασε το προσωπικά του τέρματα όπως και εκείνα της ομάδας του ενώ στο 76΄ έφτασε στο χατ-τρικ κάνοντας το 0-3. Τον επίλογο, όσον αφορά το τελικό σκορ έβαλαν με δύο ακόμη γκολ στο 80΄ο Αντιόλ και στο 88΄ ο Λαζαρίδης. 
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Π.Σ. Αγγελόπουλος, Γκώνος, Γούλας, Σαξανίδης, Βελαώρας, Λαζαρίδης, Αντιόλ, Παπάζογλου, Ματατζής, Λουκάς (70΄Ομασέρε), Παπαθανασίου.  

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ