Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

ΕΠΣΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Tελευταία  αγωνιστική στην Α΄ Κατηγορία

Α.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ  – ΑΤΤΙΚΟΣ : 0-2 Α.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΤΤΙΚΟΣ : 0-2
Με ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μέχρι τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής παρουσιάστηκε στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος η Α.Ε. Ελευθερούπολης με συνέπεια να ηττηθεί από τον Αττικό με σκορ 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι, που ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη για να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις της ουράς της βαθμολογίας, επικράτησαν με γκολ που σημείωσαν στο 40΄ Συμεωνίδης και στο 44΄ο Τσαγκαβέλης.  Να σημειώσουμε πως οι κιτρινόμαυροι της Νέας Ιωνίας κατέλαβαν τελικά της 8η θέση της κατάταξης του δεύτερου ομίλου.
Α.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: (Λ. Μπακογιάννης) Αθηναίος, Αντωνόπουλος, Αναστασίου, Πτερούντιος, Παπακουνάδης, Βλάχος, Διακάκης (46΄Τάτσιος), Γαρίδας, Πέτας (70΄Ντρέκος), Μπιζάς, Γουδέλης, (55΄Μπίνης).  

Α.Ε. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ – ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: 2-1
Με νίκη τελείωσε η Α.Ε. Μεταμόρφωσης τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με σκορ 2-1 της Ειρήνης Πετρούπολης. Η ομάδα των προαστίων μας προηγήθηκε γρήγορα καθώς ο Κοκότης στο 4΄την έβαλε μπροστά με 1-0. Στο 31΄ο σεσημασμένος σκόρερ Χρήστος Παπαχρήστου έκανε το 2-0 που ήταν και αποτέλεσμα πρώτου μέρους. Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν στο δεύτερο να μειώσουν την διαφορά στο 47΄με σκόρερ τον Αρκιτσέο. Η Α.Ε. Μεταμόρφωσης στην επιστροφή της μετά από πολλά χρόνια στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας της ΕΠΣΑ τερμάτισε τελικά στην πέμπτη θέση της κατάταξης του δεύτερου ομίλου.
Α.Ε. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: (Χρ. Λάμπρου) Γκίκας, Γκεστένια (56΄Κοκιννόπουλος), Κάσης (63΄Δουδούρας), Κοκότης, Γκρίτζας, Δαβερόνης (80΄Βρόντζας), Φερεντίνος, Τάσης, Μαρτέκας, Στάρκος, Παπαχρήστου. 

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: 1-2
Στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά χωρίς να παίρνει το εισιτήριο της ανόδου τερμάτισε η Α.Ε. Ηρακλείου που νίκησε μέσα στην Ηλιούπολη την τοπική Διάνα με σκορ 2-1. Ωστόσο, έμεινε δεύτερη θέση μετά την τριπλή ισοβαθμία που συμπεριλάμβανε τα Μελίσσια (που πήραν την πρώτη θέση) και τον ΠΑΟ Αγ. Δημητρίου. Οι Ηρακλειώτες στον αγώνα τους στην Ηλιούπολη είδαν τους αντιπάλους τους να προηγούνται με γκολ του Αγαλιανού στο 20΄, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αντεπιτέθηκαν και πήραν τη νίκη. Ήταν άτυχοι στο 60΄με τον Σπυρόπουλο να έχει σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να απομακρύνεται με τον ίδιο έξι λεπτά νωρίτερα να την στέλνει στα δίχτυα ισοφαρίζοντας (1-1) και τον Καφετζή στο 84΄ να κάνει το 1-2 που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα των προαστίων μας η οποία είχε την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 62 τέρματα.
Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: (Π. Βάλβης) Σταματίου, Κακαμπάκος, Καφετζής, Πετρίτσης, Καουνάς (46΄Διαμαντάκης), Γεωργουδάκης (67΄Λαγός), Ντε Μπαρτόλο, Κουτσουδάκης (85΄Παραστατίδης), Ανδρεάδης, Σπυρόπουλος. 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ