Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δήμος Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

To Μουσικοκινητικό  Εργαστήρι ΑμεΑ 

στους 4ους Αγώνες Χαράς

Την Πέμπτη 6 Απριλίου η αθλητική ομάδα του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑμεΑ του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγ. Παρασκευής συνοδευόμενη από την κ. Καρβέλη Μαρίνα Κοινωνική Λειτουργό, τον κ. Μούργο Απόστολο Καθηγητή Ειδικής Φυσικής Αγωγής καθώς και από την κ. Στροφύλλα Γεωργία Καθηγήτρια Ειδικής Φυσικής Αγωγής από τον Αθλητικό Οργανισμό Αγ. Παρασκευής,  συμμετείχε στους 4ους Αγώνες Χαράς για ΑμεΑ που διοργανώθηκαν  από το ΚΕΑ ΧΑΡΑ και ήταν αφιερωμένοι στον Εθελοντισμό.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με τη συνεργασία των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα –Γείτονα στην Παλλήνη και των Special Olympics Ελλάς, όπου παρουσιάστηκε από τους αθλητές το Πρόγραμμα Εξάσκησης Κινητικών Δεξιοτήτων (MATP).
Στους αθλητές απονεμήθηκαν έπαινοι και τιμητικές κονκάρδες οι οποίες αποτελούνταν από ζωγραφιές που είχαν επιμεληθεί οι μαθητές. Επίσης, δόθηκε τιμητική πλακέτα στους συμμετέχοντες φορείς  ΑμεΑ.
Η συμμετοχή των αθλητών μας στέφτηκε για μια ακόμα φορά με μεγάλη επιτυχία καθώς κατακτήσαμε την πρώτη και δεύτερη θέση στα αγωνίσματα που συμμετείχαμε. Οι αθλητές μας γευτήκαν τη χαρά της συμμετοχής, της επιτυχίας αλλά και της εθελοντικής προσφοράς καθώς συνεργάστηκαν με μαθητές χωρίς αναπηρία προωθώντας την αποδοχή των μελών του Εργαστηρίου από το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Ο αντιδήμαρχος   κ. Κωβαίος – Ντούσκος ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και έδωσε θερμά συγχαρητήρια στη Διεπιστημονική Ομάδα του Εργαστηρίου  για τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλει για την κοινωνικοποίηση όλων των μελών.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ