Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

ΕΠΣΑ Α΄ Κατηγορία

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι αγώνες της 25ης αγωνιστικής

Α.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ:  5-2
Μία ακόμη νίκη που την ανέβασε στην βαθμολογία του δεύτερου ομίλου και την απομάκρυνε από την ουρά πέτυχε η Α.Ε. Ελευθερούπολης που επιβλήθηκε με σκορ 5-2 της ουραγού Αναγέννησης Πετρούπολης (φωτό).

Οι κιτρινόμαυροι παρά την ευρύτητα του τελικού αποτελέσματος δεν τα κατάφεραν εύκολα καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν μαχητικοί κοντράροντας τους πολύ. Με την έναρξη του παιχνιδιού είχαμε δύο τέρματα καθώς στο 2΄ ο Τάσος Γουδέλης με δυνατό σουτ και με τη σέντρα ο Βάσος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκαναν το 1-1, δίνοντας ομορφιά και περισσότερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Η επόμενη καλή φάση για γκολ έγινε στο 20΄όταν ο νεαρός Διακάκης (ο Κουδούνας είναι τραυματίας) «έπιασε» όμορφο δυνατό σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στο γάμα της εστίας της Αναγέννησης αλλά τον τερματοφύλακά της Μπόζιο να εκτινάσσεται εντυπωσιακά και με τα δάχτυλα να διώχνει σε κόρνερ. Το πρώτο μέρος τελείωσε ισόπαλο με 1-1 αλλά στο δεύτερο ανέβηκε η ένταση στο κατακόρυφο. Στο 49΄οι Ιωνιώτες έμειναν με ποδοσφαιριστή λιγότερο μετά την αποβολή με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πτερούντιου και το γεγονός έσπευσαν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι που πέντε λεπτά αργότερα προηγήθηκαν με τέρμα που σημείωσε ο Τέτας. Ωστόσο, ο αγώνας είχε ακόμα “πολύ ψωμί” καθώς στο 59΄ ο Ανδριανός Καρυπίδης μετά από πάσα λουκούμι του Γουδέλη ισοφάρισε. Στο 63΄ο Γουδέλης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά ο Κοτροζίνης πήρε κεφαλιά βγάζοντας την μπάλα παράλληλα στον Καρυπίδη που με νέο πλασέ έκανε το 3-2 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του αλλά και των φιλάθλων στην εξέδρα. Λίγα λεπτά μετά και πιο ειδικά στο 69΄ οι τόνοι μεταξύ των παικτών των δύο σωματείων ανέβηκαν με το παιχνίδι να διακόπτεται για πεντάλεπτο και τον διαιτητή να αποβάλει σωστά τον Τσούχλαρη της Αναγέννησης για προκλητική συμπεριφορά. Οι δύο ομάδες σε αυτό το σημείο έμειναν με δέκα στο γήπεδο αλλά η Ελευθερούπολη είχε προβάδισμα και ήταν καλύτερη με τον Θοδωρή Λουκή στο 76΄να μην προλαβαίνει να πλασάρει όπως ήθελε μετά την πάσα του Γουδέλη. Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα ο Γουδέλης με σλάλομ 30μ. πέρασε και τον τερματοφύλακα μπαίνοντας με την μπάλα στα δίχτυα (4-2). Το κερασάκι στην τούρτα του τελικού σκορ έβαλε στο 88΄ ο Γουδέλης, που ήταν και ο καλύτερος του αγώνα, καθώς με όμορφο πλασέ έγραψε το 5-2.   
Α.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λ. Μπακογιάννης) Ξανθός, Τσιτοφώτος, Κοτροζίνης, Καυκιάς, Παπακουνάδης, Πτερούντιος, Λουκής (83΄Αντωνόπουλος), Διακάκης (46΄Καρυπίδης), Νταντής (60΄Βλάχος), Γουδέλης, Μπιζάς.  

 

 

Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ: 1-0
Με νίκη  με σκορ 1-0 συνέχισε η Α.Ε. Ηρακλείου την πορεία της για την κατάληψη της κορυφής της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου επικρατώντας της Α.Ε. Αιγάλεω. Οι Ηρακλειώτες, που είναι τιμωρημένοι, αγωνίστηκαν ως γηπεδούχοι στο γήπεδο του Ιλίου και πήραν τους πολύτιμους τρεις πόντους με γκολ που πέτυχε στο 18΄ της αναμέτρησης ο Γεωργουδάκης.
Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Π. Βάλβης)Σταματίου, Κακαμπάκος (46΄Γκόλιας), Καφετζής, Πετρίτσης, Ευθυμίου, Γιαννόπουλος (5΄ Διαμαντάκης), Γεωργουδάκης, Ντε Μπαρτόλο, Κουτσουδάκης, Ανδρεάδης (75΄ Βαζέχα), Παραστατίδης.   

Α.Ε. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: 1-1 
Ισόπαλη με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση μεταξύ της Α.Ε. Μεταμόρφωσης και του Αστέρα Ζωγράφου που παλεύει να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Η ομάδα των προαστίων μας άνοιξε το σκορ στο 35΄με τον Παπαθανάση, αλλά επτά λεπτά αργότερα ο Ξηντάρας ισοφάρισε με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος μοιράζοντας τους βαθμούς στις δύο ομάδες.  
Α.Ε. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Χρ. Λάμπρου) Αναγνωστόπουλος, Δρακουλαράκος, Κοκκότης, Γκριτζάς, Αγκρόν (60΄ Γεωργίου), Κοκινόπουλος, Τάσης, Φερεντίνος (30΄ Ραφτόπουλος), Μαρτέκας, Παπαθανάσης (75΄ Δαβερώνης), Στάρκο.  

Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΣ – ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: 1-2 
Την ήττα  που τον κράτησε χαμηλά στην βαθμολογία του πρώτου ομίλου γνώρισε στην έδρα του ο Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλος που λύγισε με σκορ 1-2 από την Ένωση Βοτανικού. Οι άνθρωποι της διοίκησης των Φιλαδελφειωτών  τρεις μέρες πριν είχαν διακόψει τη συνεργασία τους με τον προπονητή Νόνι Λίμα και την ομάδα ανέλαβε ο ποδοσφαιριστής της Χριστόφορος Ροπόκης αλλά το γεγονός δεν είχε αποτέλεσμα άμεσα στην πορεία του Άτταλου που παλεύει για την σωτηρία. Στο παιχνίδι ο Ροπόκης έδωσε στο 70΄ προβάδισμα στην ομάδα των προαστίων μας αλλά μέσα στο πεντάλεπτο 75-80΄ οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ του Τιλιόπουλου ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ κάνοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 
 Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΣ: Τάτσιος, Ακλεριώτης, Κιάρι, Γκιβίσης, Κουβέλης, Κακούρο (86΄Κοροβέσης), Ράγιας, Κορνελάτος, Ροπόκης, Γαγάκας (89΄Νάστος), Στεφανίδης (80΄Λάζος). 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ