Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ποδόσφαιρο

Δημοσιεύθηκε

στις

ΕΠΣΑ Α΄ Κατηγορία

Α.Ο. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ – Α.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: 1-1
Με το βαθμό της ισοπαλίας γύρισε από το Φάληρο η Α.Ε. Ελευθερούπολης μετά το 1-1 με τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο. Οι κιτρινόμαυροι της Νέας Ιωνίας, που δεν είχαν στην διάθεσή τους τον αξιόπιστο χαφ Κρουσταλάκη, βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ καθώς στο 50΄ο Σακκάς είχε ανοίξει το σκορ (1-0) με τους γηπεδούχους εννιά λεπτά αργότερα να μένουν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Τσανάϊ.

Η ομάδα των προαστίων μας εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό της πλεονέκτημα στο 68΄ισοφάρισε μετά την εύστοχη κεφαλιά του Κοτροζίνη με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο αξιοσημείωτο γεγονός μέχρι τη λήξη της συνάντησης ήταν η αποβολή του Σπαθούλα στο τελευταίο λεπτό του κανονικού αγώνα.

  
Ο.Φ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ – Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: 0-1
Σημαντική εκτός έδρας νίκη που την έφερε σε απόσταση τριών πόντων από την κορυφή του δεύτερου ομίλου, πέτυχε η Α.Ε.  Ηρακλείου που πέρασε με 1-0 μέσα από τον Χολαργό επικρατώντας του τοπικού Ομίλου Φιλάθλων. Το χρυσό γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα των προαστίων μας έβαλε νωρίς και πιο ειδικά στο 3΄ ο Παραστατίδης, ενώ τέσσερα λεπτά πριν το τέλος της συνάντησης (86΄) αποβλήθηκε ο συμπαίκτης του Λαγός. 

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ – Α.Ε. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: 0-1
Ζωντανή με νίκη  βγήκε από το Καματερό η Α.Ε. Μεταμόρφωσης μετά από μια αναμέτρηση που τελείωσε με πολλά επεισόδια. Πιο ειδικά, η ομάδα των προαστίων μας πήρε προβάδισμα νωρίς με το Μαρτέκα που στο 5΄έκανε το 0-1 που δεν άλλαξε ως το τέλος του αγώνα. Με τη λήξη οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν πετώντας στην αποστολή της Α.Ε. Μεταμόρφωσης πέτρες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και οι διοικούντες να παραμείνουν για ώρα στα αποδυτήρια μέχρι την άφιξη αστυνομικών δυνάμεων για να αποχωρήσουν τελικά από εκεί με μεγάλη καθυστέρηση. 

 

ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: 0-0
Στο ισόπαλο χωρίς σκορ 0-0 έμεινε ο ΑΠΟ Κηφισιάς στην αναμέτρηση κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ