Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Φως στην 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Δημοσιεύθηκε

στις


Αύριο, 13 Δεκεμβρίου στις 15.00 θα διεξαχθεί η 12 αγωνιστική για την φετινή αγωνιστική περίοδο του πρωταθλήματος του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Όλες οι ομάδες, καθώς ακόμα δεν έχουμε περάσει τη μέση του πρωταθλήματος, μπορούν να ελπίζουν ότι θα εκπληρώσουν τους στόχους τους, αλλά αυτό που τραβάει το ενδιαφέρον είναι το ποιος θα τερματίσει τελικά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι ισόβαθμοι με 11 βαθμούς Ατρόμητος Πειραιά και Αστέρας Βάρης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το ποιος θα έχει προβάδισμα στο θέμα της παραμονής, αφού και οι δύο είναι κοντά με τον κίνδυνο. Την ίδια ώρα η ΑΕ Ηρακλείου, που δεν κάνει καθόλου καλή χρονιά, φιλοξενεί την Κηφισιά, η οποία δείχνει πως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη και τώρα κάνει το come back. Στην Κρήτη τώρα και πιο συγκεκριμένα στο Δημοτικό Ζωνιανών, ο τοπικός Ερμής περιμένει την Τριγλία Ραφήνας. Οι Κρητικοί με 17 βαθμούς είναι στην έβδομη θέση και έχει «κάψει»… πολλά σπίτια! Από την άλλη η Τριγλία κάνει μία από τις καλύτερες της χρονιές στην κατηγορία και ως δεύτερη της βαθμολογίας θέλει τη νίκη για να μείνει κοντά στην πρώτη θέση. Από την άλλη, ο Εθνικός Πειραιά αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Γλυφάδας. Οι Πειραιώτες δεν «καίγονται» τόσο πολύ για την νίκη όσο ο σύλλογος της Γλυφάδας που φλερτάρει με τον υποβιβασμό. Στην Κρήτη και πάλι, ο ΟΦΗ θα παίξει με τον Ιωνικό, ένα ματς βγαλμένο από την Α’ Εθνική. Οι δύο σύλλογοι θα τα δώσουν όλα για την νίκη, μιας και οι δύο θέλουν τους βαθμούς της νίκης, για να μην μπουν σε περιπέτειες. Ο πρωτοπόρος τώρα της βαθμολογίας Φωστήρας θέλει να συνεχίσει να είναι στο ψηλότερο σκαλί της βαθμολογίας και με νίκη αύριο επί του ΠΑΟ Κρουσσώνος θα είναι και πολύ κοντά στο να ανακηρυχθεί και πρωταθλητής χειμώνα. Τέλος, στην Κρήτη η Επισκοπή περιμένει τον Ηλυσιακό για μία μάχη που κάνουν οι γηπεδούχοι για την παραμονή, ενώ οι Τράχωνες θα παίξουν με τον Ιαλυσό, με τους Ροδίτες να θέλουν μόνο την νίκη για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να ελπίζουν πως μπορούν και πάλι να πάρουν την πρωτιά.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ