Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ντέρμπι μεταξύ Δάφνης και Διαγόρα στην Α’ ΕΣΚΑ

Δημοσιεύθηκε

στις


Στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΣΚΑ ανδρών, φέτος αρχίζει να δείχνει σχετικά νωρίς ποιος θα είναι το αφεντικό για την πρωτιά. Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι τώρα η πρωτοπόρος Δάφνη Δαφνίου και όχι μόνο βάση αποτελεσμάτων, αλλά και απόδοσης την ώρα του αγώνα είναι το μέγιστο φαβορί για την πρωτιά. Στα της 11ης αγωνιστικής τώρα, την αυλαία ανοίγει η αναμέτρηση του Αίολου-Ταύρου με τον Ιωνικό. Οι δύο ομάδες είναι στην μέση της βαθμολογίας και θέλουν τη νίκη μόνο και μόνο για τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται. Στις 21:00 το «Ν. Περκίζας» θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση ΓΣ Χαλανδρίου – ΑΟΝ Παλατιανής, παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες δεν κινδυνεύουν άμεσα για υποβιβασμό, αλλά όποια κερδίσει κάνει μεγάλο βήμα για να σιγουρέψει την παραμονή.
Η αγωνιστική όμως, στιγματίζεται από το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Δάφνης Δαφνίου και του Διαγόρα Δρυοπιδέων. Οι γηπεδούχοι είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το Σάββατο ο δεύτερος Διαγόρας δεν έχει δικαίωμα να ελπίζει. Στο Αιγάλεω τώρα την ίδια ώρα, η τοπική ομάδα περιμένει τον ΝΕΦΟ Νικηφόρο σε ένα παιχνίδια που οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για το διπλό, μιας και η βαθμολογική τους κατάσταση δεν είναι και η πιο άρτια. Στο κλειστό του Ρουφ  ο ΠΑΟ Κουκάκι θα αντιμετωπίσει το πάντα ιστορικό Νηαρ Ηστ με σκοπό την νίκη για να μείνει ψυλά στην βαθμολογία και να πλησιάσει περισσότερο στο όνειρο. Τέλος, ο ουραγός ΑΟ Αμπελοκήπων θα βρει απέναντί του τον ΑΟΚ Χαλανδρίου και θα κάνει ότι μπορεί για να πάρει μία βαθμολογική ανάσα, μέσω νίκης, ενώ το ρεπό της κάνει σε αυτή την αγωνιστική η Πεύκη.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ