Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Φιλική νίκη για Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις


Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι η Κηφισιά επικράτησε του Παναρκαδικού με 2-1 στο Ζηρίνειο. Tο συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 23′ με τον Γκέζο. Με την ολοκλήρωση του α’ μέρους οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως η κεφαλιά του Καρακώστα πέρασε μόλις άουτ.
Στην επανάληψη, οι κυανόλευκοι εξακολουθούσαν να πιέζουν σε όλο το γήπεδο και στο 75′ ο Γεωργιάδης έκανε το 2-0 ανοίγοντας λογαριασμό με την «κυανόλευκη» φανέλα. Στη συνέχεια οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοση τους και μείωσαν στο 80′ με πέναλτι του Γαρυφαλλόπουλου το οποίο κέρδισε ο Κώτσιρας.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Καρακώστας, Γεωργίου, Τεγούσης, Παλαηρούτας, Καραδέμητρος, Βέρμπης, Γκέζος, Μιχαλόπουλος.
Στο β’ μέρος έπαιξαν Μουσταφίδης, Αλεξανδρόπουλος, Ρόππας, Καλδέλης, Παναγιωτόπουλος, Οσμανάι, Χαικάλης, Γεωργιάδης, Δρακόπουλος, Χρονόπουλος.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Ψυχογυιός, Γογωνάς, Μπούτας, Χατζόπουλος, Καστριτσέας, Βελισσάρης, Δήμος, Μέλλος, Σταθουλόπουλος, Μηλιώτης, Γαρυφαλλόπουλος.
Έπαιξαν ακόμη οι Σαλαπάτας, Χρήστου, Αρώνης, Τσόφλιος, Πετρόπουλος, Αρδάμης, Μπίσσιας, Άσεν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ