Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ναυάγησε η μεταγραφή του Σιαλμά!

Δημοσιεύθηκε

στις


Σε ναυάγιο εξελίχθηκε εν τέλει, η πιθανή μεταγραφή του Σιαλμά στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι δύο μεριές τα είχαν βρει μεταξύ τους αλλά τους τα χάλασε η FIFA. Αυτό έγινε, επειδή όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο παίκτης είχε πρόβλημα με την ελευθέρας του και η μεταγραφή δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί. Από την μεριά τους οι άνθρωπο του συλλόγου εξέδωσαν ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:  «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι παρά την εδώ και τρεις ημέρες προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σιαλμά, η μετεγγραφή του στην ομάδα μας δεν πραγματοποιήθηκε.
 Η ΠΑΕ αλλά και ο ποδοσφαιριστής προέβησαν στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να ξεπεραστούν διαδικαστικού χαρακτήρα εμπόδια που αφορούσαν το σύστημα διεκπεραίωσης διεθνών μετεγγραφών.
Το μεσημέρι της Παρασκευής, η απάντηση της FIFA ήταν αρνητική και ως εκ τούτου η μετεγγραφή δεν πραγματοποιήθηκε.  Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για τις ενέργειες που έκανε προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας».
Αυτό δείχνει πως οι «κυανόλευκοι» δεν θα κάνουν προσπάθεια, αυτή την περίοδο τουλάχιστον, για τον παίκτη.

Πετάει στα φιλικά ο Απόλλωνας
Άλλη μια φιλική νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας Σμύρνης ο οποίος επικράτησε με 1-0 στο Αίγιο, του Παναιγιάλειου.  Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 77ο λεπτό ο Καλλέργης με πλασέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ