Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τιμήθηκαν οι πρωταθλητές στο Μπέιζμπολ

Δημοσιεύθηκε

στις

H τελετή απονομής του 13ου Πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Μπέιζμπολ που διοργάνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Μπέιζμπολ πραγματοποιήθηκε προσφάτως στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με την ομάδα «Μαρούσι 2004» να στέφεται πρωταθλήτρια για έβδομη φορά κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2013.

Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του που για άλλη μια φορά μαζί με τους φίλους του μπέιζμπολ βρίσκεται κοντά στην ομάδα «Μαρούσι 2004» για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 13ου Πρωταθλήματος. «Σας συγχαίρουμε για τη σημαντική αυτή επιτυχία που δείχνει για άλλη μια φορά ότι το Μαρούσι παραμένει πρωταγωνιστής στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις. Σας ευχόμαστε η νέα αγωνιστική περίοδος να σας επιφυλάσσει ανάλογες συγκινήσεις και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται κοντά σας στηρίζοντας τις προσπάθειές σας» επεσήμανε ο κ. Πατούλης.

Ακολούθησε η απονομή από τον Δήμαρχο του κυπέλλου και των μεταλλίων στους αθλητές και στους προπονητές της ομάδας. Σε ανταπόδοση ο Δήμαρχος παρέλαβε μία τιμητική πλακέτα σε ένδειξη αναγνώρισης για την προσφορά του στο άθλημα του μπέιζμπολ και την υποστήριξη των προσπαθειών των αθλητών που οδήγησε στην κατάκτηση ενός ακόμη πανελλήνιο πρωταθλήματος.

Την πρωταθλήτρια ομάδα Μπέιζμπολ ανδρών του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004» είχε βραβεύσει αμέσως μετά την επιτυχία της και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου σε ειδική τελετή.

Τη βραδιά απονομής επισφράγισε η κοπή της πίτας του συλλόγου για το 2014 με τις ευχές όλων για ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις και επιτυχίες μέσα στη νέα χρονιά.

Παρόντες στην απονομή ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη, και Λευτέρης Μαγιάκης, ο πρόεδρος Παναγιώτης Μητσιόπουλος, και ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Μπέιζμπολ Πανάγγελος Κανίστρας, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004» Χριστόδουλος Πανάρετος, ο αντιπρόεδρος Νικόλαος Σκιαδάς, ο γενικός γραμματέας Νικόλαος Δεπούντης, εκπρόσωποι της αθλητικής κοινότητας και φίλοι του μπέιζμπολ.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ