Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Στα μπαράζ ανόδου ο Άρης Πετρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα βαθμό χρειαζόταν ο Άρης Πετρούπολης για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική, και τα κατάφερε, φέρνοντας ισοπαλία 2-2 με την πολύ καλή Αγία Παρασκευή.

Έφτασε έτσι τους 10 βαθμούς, με την Αγία Παρασκευή να έχει 8 και να της αρκεί μια ισοπαλία με το Χαλάνδρι εντός έδρας την τελευταία αγωνιστική για να πάρει αυτή το 2ο εισιτήριο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4′ ο Καραδήμας έκανε το 1-0, ενώ στο 10′ ο Τσουκαλάς πέτυχε το 2-0. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο συνήθης ύποπτος Κωνσταντίνος Κραψίτης, που αρχικά στο 30′ μείωσε σε 2-1, ενώ στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλογερόπουλος, Τσερκώνης (75′ Σαμαράς), Λεβέντης, Ρέτζο, Λάπα (15′ λ.τρ. Τρακόσης), Μπιμάι, Γεραγωτέλλης, Σούφλας (75′ Μπριστογιάννης), Καραδήμας (55′ Ράπτης), Τσουκαλάς (75′ Κορώνης), Αργυρίου.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καταχανάκης, Κόλλιας, Χατζίου (60′ Φειδαίος), Γαλανόπουλος, Τριανταφυλλίδης (46′ Μήτσης), Σταμούλης, Λαζόπουλος, Καραγιάννης, Μπόλης, Ψαραδέλης (60′ Κούτρος), Κραψίτης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ