Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

“Καθάρισε” τον Χολαργό, το Χαλάνδρι – Σπουδαία νίκη με 3 – 1

Δημοσιεύθηκε

στις

Με κορυφαίο τον Κατσιούλη που πέτυχε 2 γκολ και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το τρίτο, το Χαλάνδρι επικράτησε του Χολαργού με 3-1 στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου και έφτασε τους 7 βαθμούς.

Παρά την πίεση που δεχόταν το Χαλάνδρι, κατάφερε να αντιδράσει και σε μία αντεπίθεση ο αρχηγός Κατσιούλης εξ επαφής ευστόχησε με κεφάλια. Ο Χολαργός στην συνέχεια αντέδρασε και κέρδισε πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο τερματοφύλακας της ομάδας Μολφέσης στο 16ο λεπτό.

Στη συνέχεια, ο Κατσιούλης εκμεταλλεύτηκε μια στιγμιαία αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και με πολύ ωραία εκτέλεση διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο Χαλάνδρι στο 20ο λεπτό κάνοντας το 2-1. Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ κατάφεραν να παγώσουν τον πολύ γρήγορο ρυθμό που είχε το παιχνίδι, προσπαθώντας μέσα από αντεπιθέσεις να καθαρίσουν το παιχνίδι. Αυτό συνέβη στο 40ο λεπτό όταν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια της ομάδας των Βορείων προαστίων που ξεκίνησε από τον Κατσιούλη, ο Καλιαμπάκας ήταν ο τελικός αποδέκτης και με ωραίο τελείωμα έγραψε το 3-1.

ΧΑΛΆΝΔΡΙ: Κατσιούλης Θ., Καρδάμης, Φουκούλης, Τζιόλας, Νίκολι (66′ Μπουραζάς), Μουρελάτος, Γεωργουδάκης, Φελέκης, Καλαμπάκας(77′ Κούντου), Κατσιούλης Αχ., Αλεξανδράκης.

ΧΟΛΑΡΓΌΣ: Μολφέσης, Ντόβας (46′ Μυλωνάς), Τσαγκάρης, Τσίρος, Μιχελής, Μπαλαχτσής (84′ Κώνστας) Κοντογιάννης, Ζαχαρόπουλος, Τριάντης, Τσιαντής (46′ Καρράς), Σκούμας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ