Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Σπουδαία νίκη για το Χαλάνδρι στα μπαράζ

Δημοσιεύθηκε

στις

Επικράτησε εκτός έδρας του Χαϊδαρίου με 2 – 0

Σε ένα ματς που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι (πάθος, δύναμη, φάσεις, αλλά και πολλά νεύρα, το Χαλάνδρι επικράτησε εκτός έδρας επί του Χαϊδαρίου με 2-0 και πήρε τους πρώτους του βαθμούς στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου, ενώ οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στο πρώτο τους παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν αρκετές καλές στιγμές, χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει χωρίς γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 2ο, και στο 60′ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αλεξανδράκη από τον Καλαματιανό. Στο 75′ το Χαλάνδρι έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Τρυφιάτη, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Αλεξανδράκης με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 0-2, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη. Μάλιστα στο 78′ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία, αφού είδε την κόκκινη κάρτα ο Τσιούλος. Στο 85′ νέα κόκκινη κάρτα για το Χαλάνδρι, αυτή τη φορά για τον Φουκούλη, ενώ στο 88′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι, αλλά ο Μάκρας που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Μυλωνά που απέκρουσε.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Καλαματιανός, Τζανιδάκης (60′ Βλαχόπουλος), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας (82′ Αντωνόπουλος), Μπιταξής, Τσιουλος, Γιαννακόπουλος (60′ Μάκρας), Κατσάρας (60′ Καμπεράι), Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι.
ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Μυλωνάς, Φουκούλης, Βλάχος, Μανουσάκης, Ντζαβίδας, Πάζα, Ντούλε, Μπράχος (73′ Αζάλ), Καλιαμπάκας (73′ Κανελλόπουλος), Τρυφιάτης, Αλεξανδράκης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ