Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

ΣΟΝΦ: Νέα διαδικτυακά τουρνουά για νέους και ενήλικες

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο ΣΟΝΦ διοργανώνει εβδομαδιαία Online Νεανικά Τουρνουά και Online Τουρνουά Ενηλίκων-Νέων στην πλατφόρμα Lichess. με ελεύθερη συμμετοχή με λογαριασμό στο http://lichess.org/.

Το 5ο Online Θεματικό Νεανικό Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/2 στις 19:15. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά που θέλουν να εξασκηθούν στo Γκαμπί της Βασίλισσας. Εγγραφή στο: https://lichess.org/tournament/8vt4To8m. Για τον κωδικό πρόσβασης απευθυνθείτε στο [email protected].

Το 13ο Online Ελβετικό Τουρνουά Ενηλίκων – Νέων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/2 στις 21:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι σκακιστές του ΣΟΝΦ και του ΠΟΣΠ με ηλικία μεγαλύτερη των 14 ετών, καθώς και οι τρεις πρώτοι νικητές του 6ου Online Ελβετικού Νεανικού Τουρνουά και οι δύο πρώτοι νικητές του 5ου Online Θεματικού Νεανικού Τουρνουά . Εγγραφή στο: https://lichess.org/swiss/RlkRzA3I. Για τον κωδικό πρόσβασης απευθυνθείτε στο [email protected].

 

Το 7ο Online Ελβετικό Νεανικό Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27/2 στις 18:3o. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μικροί σκακιστές και σκακίστριες του ΣΟΝΦ, αλλά και όλα τα παιδιά που αγαπούν το σκάκι. Εγγραφή στο: https://lichess.org/swiss/uuxoPeU0, αφού πρώτα γίνετε μέλος στην ομάδα του ΣΟΝΦ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ