Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Πρωταθλητής ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Α’ κατηγορία πανηγύρισε ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης.

Η ομάδα του Σάκη Βερούτη επικράτησε με 3-0 επί της Άμιλλας Περιστερίου και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση. Αλλά και η Άμιλλα έφυγε χαμογελαστή από το γήπεδο, αφού η ήττα του Ιπποκράτη της εξασφάλισε την 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο 2ο μέρος, με τον Κουμουλιδη στο 48′ να κάνει το 1-0. Στο 58′ ο Τσερώνης με μακρινό σουτ έκανε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 παίχτες στο 61′ λόγω αποβολής του Παππά με 2η κίτρινη κάρτα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 63′ ο Τσιγγόπουλος με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ.

ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΌΡΦΩΣΗΣ: Καλαμπούκας, Κόκκινος (46′ Τσάκαλος), Βιτορεάνου, Πλάκας, Τσιγγόπουλος (71′ Κουκούλης), Παρασίδης (81′ Κουτσούκος), Τσερώνης (64′ Πρίντεζης), Τσάκωνας, Μπιταξής, Κουμουλίδης (81′ Μπάμπουλας), Παπασταύρος.

ΆΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Κασσάρας, Σωτηρίου (54′ Κλαυδιανός), Χάλαρης, Ασημακόπουλος, Κατσιούλας (54′ Τζαβάρας), Ζήκος, Πουλέρι, Παππάς, Μπέλης (64′ Κασιμάτης), Κοπανάς (64′ Καρράς), Γκορίτσι (77′ Στασινόπουλος).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ