Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δεν τα κατάφερε στην Κρήτη η Κηφισιά – Ηττήθηκε με 3-2 από τον Ηρόδοτο

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Κηφισιά δεν τα κατάφερε στην Κρήτη, αφού ηττήθηκε από τον Ηρόδοτο με 3-2 για την 28η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Η ομάδα της Kηφισιάς βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ του Ποζατζίδη πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, αντέδρασε και ισοφάρισε χάρη στα τέρματα των Πρίτσα (33′) και Κουιρουκιδη (35′), αλλά στο 71ο ο Ποζατζίδης έκανε το χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, καταφέρνοντας να σκοράρουν δις πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα. Σε αμφότερες περιπτώσεις μάλιστα, ο Γκόμεζ ήταν σε ρόλο δημιουργού και ο Ποζατζίδης σε ρόλο εκτελεστή, στο 4′ και το 9′ του αγώνα.

Μετά την ψυχρολουσία των πρώτων λεπτών, η Κηφισιά πήρε μέτρα στο γήπεδο και σημείωσε την πρώτη τελική στο 20ό λεπτό, με τον Κρόστα να διώχνει με δυσκολία την προσπάθεια του Αρτυματά. Στο 24′ ήταν η σειρά του Παλασέφσκι να πλησιάσει στο γκολ, ξανά όμως ο τερματοφύλακας του Ηροδότου είπε “όχι” διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Η πίεση που άσκησε η Κηφισιά έφερε αποτέλεσμα. Στο 33′ ο Πρίτσας έκανε την ατομική ενέργεια και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετικό τελείωμα από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής. Δύο λεπτά αργότερα, ο επιτελικός μέσος της ομάδας μας εξελίχθηκε σε δημιουργό. Πήρε την μπάλα στα αριστερά, απέφυγε δύο αντιπάλους και έκανε την συρτή πάσα στον Κουιρουκίδη, ο οποίος τελείωσε τη φάση με υποδειγματικό πλασέ, ισοφαρίζοντας το σκορ στο 35′ του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά. Η Κηφισιά είχε ελαφριά υπεροχή, αδυνατούσε όμως να πατήσει με αξιώσεις την περιοχή του Ηροδότου, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Αποστολίδη στο 69ο λεπτό. Ό,τι δεν κατάφεραν σε εκείνη τη φάση, το πέτυχαν δύο λεπτά αργότερα όμως. Ξανά με θύτη τον Ποζατζίδη, ο οποίος σκόραρε για τρίτη φορά, έκανε το χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, αφού το γκολ που σημείωσε ο Γκότοβος στο 89′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κρόστα, Γκόμεζ, Κυριακίδης, Ασίγκμπα, Αργκιλέσι, Μπαρμπόσα, Γκίνη, Χαλκιαδάκης, Βρεττός, Αποστολίδης, Ποζατζίδης.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Αρτυματάς, Σωτηράκος (57′ Γκότοβος), Παυλάκης, Οικονομίδης (78′ Γιαννιτσάνης), Παπασάββας, Παλασέφσκι, Πρίτσας (57′ Τεττέι), Κουιρουκίδης (70′ Βαζ), Φερέιρα (46′ Καλλέργης).

 

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ