Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ο Δήμος Βύρωνα βράβευσε τον αθλητισμό του

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στον αθλητικό κόσμο της πόλης, ο Δήμος Βύρωνα βράβευσε τους αθλητές του – τους διαχρονικούς και τους σημερινούς – για τις διακρίσεις τους και την προσφορά τους στον αθλητισμό.
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Γήπεδο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 είχε πλούσιο πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε βραβεύσεις και αθλητικές επιδείξεις από τα σωματεία. Πιο συγκεκριμένα βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό και στην πόλη του Βύρωνα οι Γιάννης Αρώνης, Βασίλης Σδούκος, Γιώργος Ζαχαράκης, Γιάννης Μαυραγάνης και Κώστας Στεφανίδης.

Οι βραβεύσεις
Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με την τιμητική βράβευση των αθλητικών σωματείων της πόλης για την προσφορά τους και την άριστη συνεργασία με τον Δήμο Βύρωνα, ο οποίος με τη συμμετοχή των συλλόγων στηρίζει τον αθλητισμό και αναγνωρίζει τη συμβολή τους στην ανάπτυξή του. Τα σωματεία που βραβεύθηκαν είναι τα εξής:
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ : ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ : ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ : ΤΜΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ : ΤΜΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ : ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΚΟΜΠΡΑ : ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ
ΝΙΚΗ ΒΥΡΩΝΑ : ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΜΑΧΗΤΗΣ ΒΥΡΩΝΑ : ΑΘΛΗΤΕΣ JUDO
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΥΡΩΝΑ : ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Οι παρουσίες
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Αγγέλης, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Καραγιάννης, Δημήτρης Κόκκαλης, Λεμονιά Κλωνάρη, Χρήστος Σπυρόπουλος, οι επικεφαλής παρατάξεων Χρήστος Γώγος, Μίλτος Μπαντής και Αλέξης Σωτηρόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σοφία Δασκαλάκη, Ιουλία Κιούπη, Πηνελόπη Δάφνη, Γιώργος Κριατσιώτης, Νίκος Κορρές, Βασιλική Σάρολα, Τάσος Μαυρόπουλος, Θανάσης Παπαδημητρίου και Θανάσης Κοσκινάς.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ