Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Με το «δεξί» ξεκίνησε η ομάδα του Γ.Σ.Α

Δημοσιεύθηκε

στις

Με το «δεξί» ξεκίνησε την αγωνιστική πορεία στην Α2 Εθνική Κατηγορία η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, επικρατώντας άνετα της Καβάλας με σκορ 82 -70 στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, στην πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ευχήθηκε στους αθλητές και στους παράγοντες της ομάδας οι επιτυχίες τους να συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της αθλητικής χρονιάς.

«Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια μου στους παίκτες, στον προπονητή, στη διοίκηση και σε όλο το φίλαθλο κοινό που συμπαραστέκεται στην ιστορική ομάδα του Γ.Σ.Α..
Όλοι βρισκόμαστε στο πλευρό της ομάδας που αγαπάμε και ευχόμαστε από καρδιάς να μας χαρίσετε ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες νίκες.
Ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει με όλες του τις δυνάμεις να στηρίζει την ομάδα μπάσκετ Αμαρουσίου, όπως, πράττουμε, όλα τα χρόνια της Δημαρχιακής μας θητείας» υπογράμμισε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αμαρουσίου προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στο κλειστό του Αγίου Θωμά για τους παίκτες και τους αθλούμενους και τη νέα αθλητική σεζόν έχει προχωρήσει σ’ ένα εύρος εργασιών συντήρησης και ανακαίνισης.

Ειδικότερα πραγματοποιήθηκαν εργασίες:
– Αντικαταστάθηκαν με καινούργια περισσότερα από 100 σπασμένα καθίσματα.
– Επισκευάστηκαν τα κάγκελα περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου για την ασφάλεια των αθλουμένων και των θεατών.
– Έγινε ελαιοχρωματισμός του γηπέδου και των αποδυτηρίων και τοποθετήθηκαν καινούργιες ψευδοροφές.
– Αντικαταστάθηκαν οι καμένοι λαμπτήρες στα φωτιστικά σώματα οροφής του γηπέδου.
– Επισκευάστηκε ο ένας ηλεκτρονικός πίνακας που δείχνει το σκορ και το χρόνο, ενώ αναμένονται τα ανταλλακτικά από το εξωτερικό για την τελική επισκευή και του δεύτερου ηλεκτρονικού πίνακα.
– Εξωραΐστηκε ο χώρος των αποδυτηρίων, ενώ οι εργασίες ολοκληρώνονται με την αντικατάσταση των ξύλινων θυρών στα αποδυτήρια.
– Επίσης, εξωραΐστηκε ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου, ενώ σύντομα θα εγκατασταθεί εργολάβος για τη στεγανοποίηση σημείων της οροφής του γηπέδου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ