Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ολυμπιακός εναντίον Ξάνθης για την κούπα

Δημοσιεύθηκε

στις


Το Σάββατο είναι η μεγάλη μέρα για το Κύπελλο Ελλάδος, αφού Ολυμπιακός και SKODA Ξάνθη θα αναμετρηθούν για το ποιος θα σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο. Ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, στις 20.30, με διαιτητή τον Μιχάλη Κουκουλάκη. Από την μία οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το νταμπλ και να αφήσουν πίσω τις μέτριες τελευταίες εμφανίσεις. Ο Βίτορ Περέϊρα θέλει να πάρει το νταμπλ με του Πρωταθλητές Ελλάδας και σε αυτό τον οδηγεί ότι τις προηγούμενες μέρες είδε όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά ακόμα και τους Ελαμπντελαουί, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Μποτία και Ντοσεβί.
Τώρα σε ότι έχει να κάνει με τους Ακρίτες, οι οποίοι πάνε πρώτη φορά σε τελικό, τις τελικές πινελιές στην τακτική του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό βάζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός της Ξάνθης δούλεψε την Τετάρτη στον ανασταλτικό τομέα και στην οργάνωση χωρίζοντας τους παίκτες του σύμφωνα με τη θέση που παίζουν.
Ο τεχνικός της Θρακιώτικης ομάδας έδωσε μεγάλη έμφαση στην αμυντική λειτουργία και στην αποτελεσματικότητα των επιθέσεων, έχοντας τα γνωστά προβλήματα των Παναγιώτη Τριάδη και Μιχάλη Ζαρόπουλου, που συνεχίζουν ειδικό πρόγραμμα.
Όλα αυτά δείχνουν πως το σημερινό παιχνίδι μόνο έτσι δεν θα περάσει, μιας και οι δύο ομάδες ξέρουν πολύ καλά να κερδίζουν τα ματς που θέλουν πολύ και οι δύο τεχνικοί είναι μαχητές και ξέρουν πάντα να βγάζουν άσο από το μανίκι τους.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ