Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ξεχώρισαν τα “δελφινάκια” του Δήμου Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Οι ακαδημίες κολύμβησης του Δήμου Χαλανδρίου συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία,  για πρώτη φορά σε Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης. Συγκεκριμένα πήραν μέρος   στους 1ους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης του  Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, που πραγματοποιήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού. Στους αγώνες  συμμετείχαν οι  Δήμοι: Φιλοθέης-Ψυχικού, Πεύκης, Παλλήνης, Καλλιθέας και Χαλανδρίου.

Είχαν προηγηθεί στο Κλειστό κολυμβητήριο “Ν. Πέρκιζας” του Δήμου Χαλανδρίου  εσωτερικοί αγώνες κατάταξης  μεταξύ κολυμβητών και κολυμβητριών  που μετέχουν στα Δημοτικά προγράμματα κολύμβησης. Η επιλογή των καλύτερων κολυμβητών και κολυμβητριών για κάθε ηλικία έγιναν με βάση το  αποτέλεσμα (χρόνος). Οι διακριθέντες στελέχωσαν την κολυμβητική ομάδα και εκπροσωπήσαν τον Δήμο Χαλανδρίου στους  Διαδημοτικούς Αγώνες.

Η ομάδα του Χαλανδρίου  συμμετείχε με 50 αθλητές/τριες ηλικίας 6 έως και 13 ετών και  σε 29 από τα 30 αγωνίσματα που έλαβε μέρος, κατέκτησε συνολικά 30 μετάλλια (9 χρυσά, 10 αργυρά και11 χάλκινα μετάλλια).

Πέραν της πολύ καλής αγωνιστικής παρουσίας, εντύπωση προκάλεσε και η άψογη οργάνωση και  εμφάνιση αθλητών και προπονητών του Δήμου Χαλναδρίου. Από την πλευρά του Δήμου δίνονται πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές κ.κ. Βουγιούκα Κώστα, Ξένου Εβίτα, Κοντόπουλο Γιάννη αλλά και σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ