Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ξεφεύγουν οι πρωτοπόροι στην Α’ ΕΠΣΑ

Δημοσιεύθηκε

στις


Με την 11η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Αθηνών όπου και στους δύο ομίλους οι πρωτοπόροι έχουν ξεφύγει σημαντικά στη βαθμολογία από το δεύτερο και δείχνουν να θέλουν να τελειώσουν από νωρίς την υπόθεση της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Πάντως η 11η αγωνιστική έχει ντέρμπι κορυφής και στους δύο ομίλους.

Άνοιξε ταχύτητα το Αιγάλεω

Σε ότι έχει να κάνει με τον πρώτο όμιλο, την αρχή κάνει ο Αττικός που φιλοξενεί την Δόξα Βύρωνα, ενώ την ίδια ώρα ο Πανερυθραϊκός αντιμετωπίζει τον Άφοβο, ενώ το σημερινό πρόγραμμα κλείνει η αναμέτρηση της Αγίας Ελεούσας με το πρωτοπόρο Αιγάλεω που καλπάζει έχοντας 28 βαθμούς. Αύριο στις 11:00 ο Θρίαμβος Αθηνών θα παίξει κόντρα στον Χαραυγιακό για το ντέρμπι, μιας και οι πράσινοι είναι τρίτοι με 20 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι δεύτεροι με 22. Μερικές ώρες αργότερα η Αγία Παρασκευή περιμένει στην έδρα της τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ενώ την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός Ν. Λιοσίων θα κοντραριστεί με τον ΓΣ Αργυρούπολης. Τέλος οι Άγιοι Ανάργυροι, μετά από ένα «χαστούκι» της προηγούμενης αγωνιστικής θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στο Ρουφ, ενώ την αυλαία ρίχνει η αναμέτρηση της Θύελλας Αγίου Δημητρίου με τα Σούρμενα.

Και με ήττα μένει πρώτος
Στον δεύτερο όμιλο τώρα, σήμερα θα διεξαχθούν τρεις αναμετρήσεις. Για αρχή το Χαλάνδρι θα φιλοξενήσει τον Χολαργό και την ίδια στιγμή ο Ήφαιστος Περιστερίου θα βρει μπροστά του την Πεύκη. Το τελευταία ματς για σήμερα θα γίνει στην Πετρούπολη, εκεί όπου η τοπική Ειρήνη θα ριχθεί στην μάχη με αντίπαλο τον Φωστήρα Ηλιούπολης. Αύριο στις 15:00 είναι το μεγάλο ντέρμπι της κατηγορίας. Ο πρωτοπόρος Άγιος Ιερόθεος θα φιλοξενηθεί από το δεύτερο της κατηγορίας Χαϊδάρι, με τους φιλοξενούμενους να είναι στην κορυφή με 28 βαθμούς δίχως ήττα και έχοντας 20 γκολ υπέρ και μόλις 2 κατά. Οι γηπεδούχοι από την άλλη είναι δεύτεροι με 19 βαθμούς και θα παλέψουν για την νίκη με σκοπό να μειωθεί η διαφορά. Την ίδια στιγμή η Ηλιούπολη θα παίξει με το Καματερό, ενώ την ίδια στιγμή η Νέα Ιωνία περιμένει τον ΑΟ Περιστερίου. Τέλος, η Ένωση Βοτανικού παίζει με τον Μικρασιατικό, ενώ την αυλαία θα ρίξει η αναμέτρηση Διάνα Ηλιούπολης που θα αντιμετωπίσει τον Ιάσων.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ