Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Κρίσιμη η 10η αγωνιστική στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην τρίτη κατά σειρά κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου διεξάγεται αύριο η 10η αγωνιστική για φέτος. Όλες οι ομάδες κάνουν ό,τι μπορούν για να φέρουν τα επιθυμητά για αυτές αποτελέσματα, αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Όπως έχουμε ξαναγράψει φέτος ο 4ος όμιλος της Γ’ Εθνικής συμπεριλαμβάνει ομάδες με μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που θέλουν να επιστρέψουν στα μεγάλα σαλόνια.
Αύριο όλοι οι αγώνες θα γίνουν στις 15:00. Πρώτη αναμέτρηση είναι αυτή του Ερμή Ζωνιανών με τον Αστέρα Βάρης. Οι δύο σύλλογοι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν την νίκη, μιας και δεν είναι πολύ μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Στην συνέχεια, ο Εθνικός Πειραιά θα αντιμετωπίσει το Ηράκλειο στο γήπεδο του Μοσχάτου, με τους φιλοξενούμενους να αναζητούν με αγωνία νίκες και συνδυασμούς αποτελεσμάτων για να παραμείνουν στην κατηγορία.
Στην Κρήτη τώρα, ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο Πειραιά με τους νησιώτες να ψάχνουν νίκες για να εξαντλήσουν κάθε ελπίδα για την άνοδο, ενώ οι παίκτες από τον σύλλογο του Πειραιά θέλουν να πάρουν βαθμό από τον ΟΦΗ για να διατηρηθούν σε μία αξιοπρεπή θέση της βαθμολογίας. Στον Ταύρο τώρα, ο πρωτοπόρος του φετινού πρωταθλήματος Φωστήρας περιμένει την Κηφισιά σε έναν αγώνα που κάλλιστα μπορεί να ονομαστεί ντέρμπι. Από την μία ο «φωνέας» δείχνει έτοιμος όσο ποτέ να ανέβει στην Football League, από την άλλη η Κηφισιά βάση του budget που διέθεσε το καλοκαίρι για μεταγραφική ενίσχυση θέλει να αποδείξει πως ακόμα έχει ως στόχο την άνοδο και θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει.
Η Επισκοπή για την 10η αγωνιστική, φιλοξενεί την Τριγλία Ραφήνας, με τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται νίκη για να μείνουν μόνη στην 2η θέση. Στους Τράχωνες η τοπική ομάδα παίζει με τον Κεραυνό Γλυφάδας, ενώ την ίδια ώρα ο πάλε ποτέ πρώτος Ιάλυσος περιμένει στο «σμαραγδένιο νησί» τον Ιωνικό. Τέλος ο Ηλυσιακός θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον ΠΑΟ Κρουσσώνος.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ