Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Νέα πρόσωπα και αγωνία για το γήπεδο

Δημοσιεύθηκε

στις


Έφτασε η ώρα της κρίσης για το έμψυχο υλικό που είχε στις τάξεις στο πρωτάθλημα που τελείωσε  η ΑΕΚ με τα ερωτηματικά να διαλύονται καθώς ξεκίνησαν οι ενέργειες για την στελέχωση της νέας ομάδας. Ηδη ο προπονητής Τραϊανός Δέλλας που έχει προβεί σε αξιολόγηση σε συνεργασία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο κάλεσαν τους περισσότερους νέους ποδοσφαιριστές που έχει αποκτήσει ο Δικέφαλος να παρουσιαστούν στα Σπάτα για να κάνουν τις πρώτες τους προπονήσεις με τους κιτρινόμαυρους καθώς για κάποιους (Μάνταλος, Ζόριτς) δεν έχουν τελειώσει τις υποχρεώσεις τους στις ομάδες που ανήκαν.

Η Ενωση είχε φέτος στις τάξεις της 30 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα μείνει φέτος μονοψήφιος αριθμός. Σύμφωνα με πληροφορίες σίγουρα θα συνεχίσουν οι Γεωργέας Κορδέρο, Ανάκογλου, Ρόβας, Πλατέλας, Πεταυράκης, οι τερματοφύλακες Καραγκιολίδης, Ντούνης και οι σημερινοί τραυματίες Μπρέσεβιτς και Ντακόλ.

Στην ΑΕΚ υπάρχει και μία ομάδα νέων παικτών που θα παραμείνουν ή θα δοθούν δανεικοί όπως οι Τζανετόπουλος, Τσεβάς, Κασβιρόπουλος, Θαναηλάκης, Τζάθας, Παληαρούτας,  ενώ προς αποχώρηση  είναι σίγουρα οι Πόποβιτς, Σταθάκης, Τσουκαλάς, Μούργκα, Τσούπρος και Κάτσικας. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Τσιρίλο Τσουμάγκας, Ράμα, Αργυρίου που βρίσκονται πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον διάδρομο της παραμονής στην ομάδα.                                            

Το γήπεδο

Μέσα στην εβδομάδα θα συζητηθεί στην Βουλή το νομοσχέδιο που κατατέθηκε και περιλαμβάνει την κατασκευή νέου γηπέδου της ΑΕΚ στο χώρο που της ανήκει στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ηδη ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν ζητήσει και πάρει δηλώσεις από την νέα Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο που ισχυρίζονται ότι συμφωνούν να γίνει εκεί το γήπεδο αλλά έχουν ενστάσεις για τον επιπλέον χώρο που χρειάζεται, το ύψος της εξέδρας αλλά και την χωρητικότητα πάρκινγκ για την εγκατάσταση. Οι φίλοι των κιτρινόμαυρων γνωρίζοντας καλά τι είχε συμβεί το 2004 με τους 131 πολίτες που, μέσω προσφυγής και απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας, σταμάτησαν τότε την ανέγερση φοβούνται τώρα νέες αντιδράσεις και μάλιστα σε μία εποχή ανέχειας και όχι (προσποιητής) οικονομικής ευμάρειας όπως ήταν τότε. Σίγουρα η κατάσταση του άλσους της πόλης δεν είναι καλή και προκαλεί απογοήτευση σε όσους το επισκέπτονται ενώ παράλληλα ο χώρος των αποριματοφόρων στην άκρη δίπλα στην μεγάλη τρύπα του οικοπέδου της ομάδας αποτελεί εμπόδιο καθώς θα χρειαστεί να φύγει από εκεί για να ξεκινήσουν έργα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ