Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Εισιτήρια ανόδου για δύο ομάδες των βορείων προαστίων

Δημοσιεύθηκε

στις


Τους κόπους μίας ολόκληρης αγωνιστικής σεζόν έσωσαν με την νίκη που σήμαινε την άνοδό τους στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΑ οι ποδοσφαιριστές της Κορωνίδας, οι οποίοι στο γήπεδο του Γαλατσίου επιβλήθηκαν με σκορ 2-0 της διεκδικήτριας Αθηναϊδας. Οι Κυψελιώτες μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και στο 17΄ έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, όταν στο σουτ του Λέγκου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και πέντε λεπτά αργότερα στην κεφαλιά του Γώγου ο τερματοφύλακας του σωματείου του Γαλατσίου Θεοχάρης έδιωξε δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι με τον Κόκκινο έχασαν με την σειρά τους ευκαιρία αφού σε τετ α τέτ με τον γκολκίπερ Χρυσικό αστόχησε απελπιστικά με το πρώτο μέρος να λήγει χωρίς σκορ (0-0).

Στο δεύτερο, όμως, ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της Κορωνίδας ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 51΄ πήρανε το προβάδισμα όταν ο Πάτσιος από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της Αθηναίδας για το 1-0. Οχτώ λεπτά αργότερα ο συμπαίκτη του Κωττής έκανε το 2-0 και ‘’κλείδωσε’’ την νίκη ανόδου, καθώς οι φιλοξενούμενοι στο διάστημα των υπόλοιπων λεπτών χρειάζονταν να πετύχουν τρία γκολ για να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα. Ωστόσο, προσπάθησαν και είχαν φάσεις για γκολ, αφού στο 65΄ σε εκτέλεση φάουλ από τον Καρτσωνάκη ο Θεοχάρης έδιωξε σε κόρνερ και δύο λεπτά αργότερα ο Λέγκος είχε σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. Στο 80΄ ο Τσιάτσιος από την μικρή περιοχή δεν πλάσαρε σωστά με τον Θεοχάρη να αποκρούει. Έτσι είχαμε το 2-0 σαν τελικό αποτέλεσμα που έδωσε την άνοδο στην Κορωνίδα, η οποία πέρσι πλασαρίστηκε στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης αλλά δεν μπόρεσε να καταφέρει την άνοδο που ήρθε δίκαια φέτος.                       

Με ισοπαλία τσέκαρε το εισιτήριο για ψηλά ο Α.Ο. Λυκόβρυσης      
           
Την επικύρωση του εισιτηρίου της ανόδου πέτυχε ο Α.Ο. Λυκόβρυσης που έμεινε στο 0-0 κόντρα στον διεκδικητή Χαλκηδονικό αλλά η ισοπαλία ήταν υπέρ του και αυτό εκμεταλλεύτηκε για να τα καταφέρει. Η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης μπροστά σε 500 φιλάθλους που κατέλυσαν την εξέδρα του θέλοντας να παρακολουθήσουν την κρίσιμη συνάντηση που μπορεί να μην είχε γκολ ωστόσο ο ρυθμός ήταν υψηλός κρατώντας έντονο το ενδιαφέρον για τον τελικό νικητή. Στο πρώτο μέρος την πρώτη μεγάλη εικαρία έχασαν οι ποδοσφαιριστές του σωματείου της Νέας Χαλκηδόνας όταν στην κεφαλιά του Ζαχαρόπουλου η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και λίγο πριν περάσει την γραμμή πρόλαβε να την διώξει ο τερματοφύλακας Γρίμμας. Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζοντας ότι μόνοι με νίκη θα έπαιρνα το εισιτήριο ανόδου έπαιζαν περισσότερο επιθετικά και στο 54΄ στο σουτ του Αποστόλου η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι άουτ. Η ένταση ήταν μεγάλη και στο 90΄ ο Κατιάι έκανε σκληρό αντικανονικό μαρκάρισμα στον Οτομπράσι βλέποντας σωστά την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή του παιχνιδιού. Παίζοντας όλη τη σαιζόν στο φουλ  ‘’οι Λύκοι’’ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα που την κατάλληλη στιγμή τους φάνηκε χρυσάφι και με την ισοπαλία εξασφάλισαν την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ