Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Με νίκες και αρκετά κύπελλα ξεκίνησαν οι αθλητές της ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου διεξήχθη ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Στα ίχνη της Ιεράς Οδού», με αφετηρία το Θησείο και τερματισμό την Ελευσίνα.
Ο αγώνας περιελάμβανε τον αγώνα του Ημιμαραθωνίου για ενήλικες και τον αγώνα των 5.000 μ. για όλες τις ηλικίες. Στον Ημιμαραθώνιο ο αθλητής της «Ανατολής», Αλέξης Γεωργούλιας, κατέλαβε την ΤΡΙΤΗ θέση με χρόνο 1:21.19.
Στον ίδιο αγώνα στην 13η θέση τερμάτισε ο επίσης αθλητής του Συλλόγου, Οδυσσέας Πάνου, με χρόνο 1:29.21.
Στον Ημιμαραθώνιο τερμάτισαν 686 αθλητές. Και οι δύο αθλητές μας βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας τους για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη, που θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου.
Στον αγώνα του Ημιμαραθωνίου πρώτος νικητής ήταν ο γνωστός αθλητής (από τις νίκες του στους αγώνες του Δήμου) Νίκος Σκούταρης, με χρόνο 1:18.41.
Ο αθλητής Αλέξης Γεωργούλιας είχε κι άλλες πρόσφατες νίκες: ήταν 3ος στον 8ο «Αγιωργίτικο δρόμο» 12.300 μ. με χρόνο 47.04 και 2ος στον Αγώνα δρόμου στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας 17.000 μ. με χρόνο 1:4.27.
Στον αγώνα των 5.000 μ. ο νέος αθλητής τού Συλλόγου Λούβαρης Κων/νος κατέλαβε την πρώτη θέση, μεταξύ 270 αθλητών. Ο νεαρός Λούβαρης πήρε το κύπελλο του πρώτου αθλητή της γενικής κατάταξης και του πρώτου αθλητή της ηλικίας του και έδειξε από την πρώτη επίσημη συμμετοχή του πολλά προσόντα για αγώνες δρόμου μεγάλων αποστάσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ