Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μετάλλια και καλές επιδόσεις για την Ανατολή

Δημοσιεύθηκε

στις


Oι Πανελλήνιοι Αγώνες Παμπαίδων Α΄ και Παγκορασίδων Α΄ (αθλητές και αθλήτριες  Α΄ & Β΄ τάξεις του Γυμνασίου)  διοργανώθηκαν προσφάτως από τον ΣΕΓΑΣ στο Ναύπλιο. Ο ΑΓΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ» Νέας Ιωνίας συμμετείχε και σ’ αυτό το πρωτάθλημα και απέσπασε θέσεις στο βάθρο και ικανοποιητική βαθμολογία. Συγκεκριμένα στο αγώνισμα 3.000 μ. βάδην κοριτσιών η Κυριακή Φιλτισάκου κατέλαβε τη δεύτερη θέση (δεύτερη Πανελληνιονίκης) με χρόνο 15.04.27. Στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχαν και οι ακόλουθες αθλήτριες του Συλλόγου που κατέλαβαν τις αντίστοιχες θέσεις: Εφη Σαλμά  5Η (χρόνος 15.44.14), Μελίνα Τοπούζη 9Η θέση (χρόνος 16.34.44) και Αγγελική Τρύφωνα 14Η (χρόνος 17.24.77). Όλες οι αθλήτριες βελτίωσαν κατά πολύ τις ατομικές τους επιδόσεις και έδωσαν βαθμούς στο Σύλλογο.
Στο αγώνισμα 5.000 βάδην την ΤΡΙΤΗ θέση κατέλαβε ο αθλητής  Γιώργος Ματσόπουλος με χρόνο 33.34.93, ενώ η αθλήτρια Ειρήνη Μπαρμπάκου κατέλαβε την 4Η θέση στη σφαιροβολία με επίδοση 11,08 μ.
  Ο Σύλλογος δίνει στους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου που έλαβαν μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, καθώς και στους προπονητές τους, τα συγχαρητήριά του και εύχεται στους αθλητές, τις αθλήτριες, τα μέλη του, τους προπονητές του και σε όλους τους φιλάθλους του Στίβου ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και το Σεπτέμβρη πάλι μαζί για τους νέους αγώνες.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ