Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ματς για γερά νεύρα στα Πευκάκια

Δημοσιεύθηκε

στις


Με τα παιχνίδια της έβδομης αγωνιστικής της Handball Premier League συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορία των ανδρών. Στα Πευκάκια της Νέας Ιωνίας έγινε ο μεγάλος αγώνας καθώς ο νεοφώτιστος  ΔΙΚΕΑΣ έκοψε βαθμό από τον αήττητο και πρωτοπόρο της βαθμολογίας Διομήδη Αργους έχοντας μεγάλη ευκαιρία να τον νικήσει καθώς δύο λεπτά πριν το τέλος προηγήθηκε με δυο γκολ διαφορά (20-18) αλλά ισοφαρίστηκε με γκολ φάουλ σε νεκρό χρόνο. Να τονίσουμε πως οι Ιωνιώτες είχαν κάνει αρχικά μεγάλη ανατροπή στο σκορ, αφού στο ημίχρονο οι πράσινοι του Αργους ήταν μπροστά με σκορ 15-10 και στο 35΄ με 17-11 δείχνοντας πως θα έπαιρναν εύκολη νίκη. Πρωτεργάτες της ανατροπής εικόνας και σκορ του παιχνιδιού ήταν οι νεαροί Καραμπουρνιώτης και Κουτσόπουλος που μπαίνοντας ως αλλαγή πρόσφεραν τα μέγιστα στην άμυνα και με τους έμπειρους συμπαίκτες τους  καταφέραν ο ΔΙΚΕΑΣ με ένα σερί 9-1 να προηγηθεί και να φτάσει μια ανάσα από την κατάκτηση της νίκης.
Ο προπονητής του σωματείου της Νέας Ιωνίας Θοδωρής Γκίνης με δηλώσεις τους υπογράμμισε «Πιστέψαμε στην ανατροπή και σφίξαμε την άμυνά μας σε ένα παιχνίδι που ήταν διαφήμιση για το πρωτάθλημα. Ολη η ομάδα αξίζει συγχαρητήρια και περισσότερο οι δύο παίδες που έπαιξαν άμυνα. Ψυχολογικά είναι μεγάλο αποτέλεσμα για εμάς και πρέπει να το διαχειριστούμε καλά. Στο τέλος μας άφησε μία γλυκόπικρη γεύση, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός’’.

Τι έγινε στα υπόλοιπα παιχνίδια
Στην Θεσσαλονίκη, και πιο ειδικά στο σπίτι του χάντμπολ, ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε τον ΓΑΣ Κιλκίς και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με σκορ 33-28 ( 16-9 ημ.), ενώ στις Συκεές ο Φοίβος κοντραρίστηκε με την ΑΕΚ που πήρε την έκτη νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας με σκορ 24-22 (10-13 ημ.) του τοπικού σωματείου. Ακόμα στη μεγάλη πόλη του Βορά η ΧΑΝΘ  αντιμετώπισε την Αναγέννηση Βύρωνα με την ομάδα της κοινότητας να κερδίζει τους Αθηναίους με σκορ  18-16, ενώ στο κλειστό γυμναστήριο ‘’Δ. Κραχτίδης’’ της Δράμας η τοπική ομάδα αγωνίστηκε κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας που με παίκτες ποιο έμπειρους  πήρε τη νίκη με 32-26. Στο Δαϊς ο ΑΣΕ Δούκα φιλοξένησε τον Ποσειδώνα Λουτρακίου αλλά δεν μπόρεσε να του επιβληθεί χάνοντας με σκορ 27-19.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ