Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Η διεθνής έκπληξη του Camp του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

Το αθλητικό Camp του ΔΟΠΑΠ διανύει τη δεύτερη περίοδό του και οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων και να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους.

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις και για το φετινό Camp είναι η παρουσία του κ. Νίκου Σαργκάνη στα γήπεδα ποδοσφαίρου που διαχειρίζεται ο ΔΟΠΑΠ.
Ο διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής τερματοφυλάκων της UEFA, κ. Νίκος Σαργκάνης, συνεργάζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τον Οργανισμό και παρέχει τις γνώσεις του στα παιδιά που συμμετέχουν στα Camp του ΔΟΠΑΠ.

Οι μικροί επίδοξοι αθλητές έχουν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο στα γήπεδα του Δήμου μας και να εκπαιδευτούν από τον πασίγνωστο προπονητή μαθαίνοντας τα μυστικά της μπάλας.

«Βρισκόμαστε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του ΔΟΠΑΠ και προπονώ τα παιδιά με μεγάλη μου χαρά. Κατά τη διάρκεια του Camp όσοι συμμετέχουν στις προπονήσεις ποδοσφαίρου μαθαίνουν γενικά για την μπάλα αλλά και προπονούνται για τερματοφύλακες.
Δεν αποσκοπούμε μόνο στην άθληση αλλά στην ενστάλαξη σωστών αρχών και αξιών στα παιδιά, τα οποία πάντοτε έλεγα ότι αποτελούν το μέλλον και είναι μεγάλη μου απόλαυση να προπονώ τέτοιες ηλικίες. Οι επίδοξοι ποδοσφαιριστές ή τερματοφύλακες μαθαίνουν τι σημαίνει ομαδική δουλειά και να κυνηγούν μαζί έναν κοινό στόχο πάντοτε με το αίσθημα της άμιλλας, του συναγωνισμού και της ομαδικότητας. Ο αθλητισμός γενικά και όχι μόνο το ποδόσφαιρό κάνει τα παιδιά να κοινωνικοποιούνται και να σχηματίζουν καλές φιλίες. Ευχαριστώ θερμά σε αυτό το σημείο το Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ κ. Δημήτριο Οικονόμου για την ευκαιρία αυτή που μου δίνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ