Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Βόλεϊ: Οι νέες “Αμαζόνες” της Νέας Ερυθραίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοίνωσε τη συνεργασία και ένταξη στη γυναικεία ομάδα τριών εξαιρετικά ελπιδοφόρων αθλητριών, των Κατερίνα Κορρέ, Κλειώ Κουρλαμπά και Έλενα Παγώνη.

Η ύψους 1,92 Κατερίνα αγωνίζεται στη θέση της ακραίας/διαγώνιας και αποτελεί μέλος της ομάδας από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο της περασμένης σεζόν. Παίρνοντας χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά στη Volley League στα 15 της χρόνια, απέδειξε ότι ο χρόνος δουλεύει προς όφελος της και με την κατάλληλη προπονητική δουλειά μπορεί να αναδειχθεί σύντομα σε πρωταγωνίστρια.

Η 23χρονη Κλειώ προέρχεται από το γειτονικό σωματείο του ΑΟ Αγίου Στεφάνου και είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί σε διαφορετικό σύλλογο. Με ύψος 1,83 αγωνίζεται ως διαγώνια και διακρίνεται για το ιδιαίτερα δυναμικό της παιχνίδι.

Η 22χρονη Έλενα αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο. Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Πανιώνιο, με τον οποίο διακρίθηκε στα πρωταθλήματα υποδομών, λαμβάνοντας και τη διάκριση του καλύτερου λίμπερο σε final-4. Τα τελευταία 2 χρόνια είχε ενταχθεί στο δυναμικό της Ένωσης Βύρωνα στο πρωτάθλημα της Α2.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ