Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Απόλυτη πρωταγωνίστρια η Κηφισιά στην Super League 2

Δημοσιεύθηκε

στις

Νίκησε και την ΑΕΚ Β΄ και συνεχίζει μόνο με νίκες στο πρωτάθλημα

Η Κηφισιά διεύρυνε ακόμη περισσότερο το αήττητο σερί της, φτάνοντας τις επτά νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη Betsson Super League 2. Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη επικράτησαν εκτός έδρας της ΑΕΚ Β’ (1-0) χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Ανδρέας Τεττέι στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά είχε τον έλεγχο του ρυθμού την κατοχή από τα πρώτα λεπτά, με την πρώτη καλή στιγμή να καταγράφεται στο 11ο λεπτό. Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη έκλεψαν την μπάλα στον χώρο του κέντρου, με τον Νίκο Πέιο να κάνει το δυνατό συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Βασίλη Χατζηεμμανουήλ να πέφτει στη γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.

Η ΑΕΚ Β’ απείλησε για πρώτη φορά στο 29′ μετά από λάθος γύρισμα των αμυντικών της Κηφισιάς, με την μπάλα να σταματάει όμως στο αριστερό δοκάρι του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μιχάλης Κουιρουκίδης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, δίχως όμως να προλάβει κάποιος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Ανδρέας Τεττέι έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να βρίσκει σε σώματα και να καταλήγει σε κόρνερ.

Από την εκτέλεση της στατικής φάσης, ο Νίκος Βαφέας πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει όμως πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 35ο λεπτό ήταν η σειρά του Κωνσταντίνου Ρουκουνάκη να απειλήσει με κεφαλιά (ψηλά άουτ), δίχως όμως να ανησυχήσει τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο.

Η Κηφισιά συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο, καταγράφοντας τρεις καλές στιγμές από το 40′ του αγώνα κι έπειτα. Αρχικά, στο 41′ με τον Ανδρέα Τεττέι, το πλασέ του οποίου απέκρουσε με δυσκολία ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ κι εν συνεχεία στο 43′ όταν το δυνατό σουτ του Μανώλη Καλλέργη από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η τελευταία τελική φάση του πρώτου μέρους ήρθε από τα πόδια του Μιχάλη Κουιρουκίδη, το σουτ του οποίου όμως ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Β’.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε αρκετά, με τη μία φάση να διαδέχεται την άλλη. Στο 50′ το σουτ του Μαντί Ταλάλ από το ύψος του πέναλτι κατέληξε άουτ, ενώ ακολούθησαν δύο διαδοχικές καλές στιγμές για την ΑΕΚ Β’ με τον Γιώργο Μουστακόπουλο (52′) και τον Κωνσταντίνο Ρουκουνάκη (53′).

Στο 54ο λεπτό, ο Μανώλης Καλλέργης έκανε την παράλληλη σέντρα, αλλά ο Μαντί Ταλάλ δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, με την Κηφισιά να πλησιάζει ξανά στο γκολ, αλλά να μην τα καταφέρνει.

Το καλό θέαμα από τους παίκτες των δύο ομάδων συνεχίστηκε, με τον Κοσίδη να αστοχεί σε κεφαλιά στο 56ο λεπτό από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η στιγμή που άλλαξε η ροή του αγώνα ήρθε στο 63ο λεπτό. Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη έκλεψαν την μπάλα, ο Μαντί Ταλάλ πάσαρε στον Ανδρέα Τεττέι κι αυτός -αφού πρώτα έκανε μια ωραία κοφτή ντρίμπλα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ Β’ με συρτό σουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα, η Κηφισιά “άγγιξε” το δεύτερο γκολ, αλλά ο Μαντί Ταλάλ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Από εκεί κι έπειτα, οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη κράτησαν τους γηπεδούχους μακριά από την περιοχή τους, με το “μηδέν” στην άμυνα να μένει γι ακόμη ένα παιχνίδι στη Betsson Super League 2 και την έβδομη διαδοχική νίκη να είναι γεγονός.

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Πάπα, Κατσίκας, Ντάικο, Παρράς, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης (86′ Γεωργέας), Μαχαίρας, Γκολφίνος (60′ Χριστόπουλος Η.), Σκόνδρας, Κοσίδης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Σωτηράκος, Καλλέργης, Ποζατζίδης Στ. (75′ Να), Παπασάββας, Πέιος (90′ Δημοσθενιάδης), Ταλάλ (83′ Παυλάκης), Κουιρουκίδης (75′ Γκίνη), Τεττέι (83′ Ιατρούδης).

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ