Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ανώτερη η Νέα Ιωνία: Νίκησε με 1 – 3 τη Δόξα Βύρωνος

Δημοσιεύθηκε

στις

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο μέρος, η Νέα Ιωνία νίκησε τυπικά εκτός έδρας (το ματς έγινε στους Αγίους Αναργύρους) τη Δόξα Βύρωνος με 3-1 και εκμεταλλευόμενη την ήττα της Διάνας πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το σκορ άνοιξε στο 18΄ όταν ο Πλατέλλας από δεξιά έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, και με ένα φανταστικό συρτό σουτ από πολύ πλάγια έκανε το 0-1. Στο 34′ ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Μαρίνου βρήκε τον Πλατέλλα, αυτός την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Βεζυρτζόγλου που με δυνατό σουτ έκανε το 0-2. Η Νέα Ιωνία ανέβασε και πάλι ταχύτητα μετά το 70′. Συγκεκριμένα, στο 74′ η Νέα Ιωνία κλείδωσε τη νίκη όταν ο Αντωνόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με μακρινο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-3. Η Δόξα πέτυχε το γκολ της τιμής στο 90+2′ όταν από αδράνεια της άμυνας ο Μανώλης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Τζίνας, Παραπονιάρης (76′ Δούνα), Χιώτης (76′ Κύλογλου), Χαλβατζής, Βακερλής, Γιορδαμνής, Μαυρίκος (60′ Βουτάς), Πεχλιβανίδης, Πλούμης (74′ Μανώλης), Φυρίγος (60′ Γκιόκα), Κουτσαυτίκης.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος (67′ Σταύρου), Χατζηγεωργίου, Αποστόλου, Αλέμης, Κωνσταντίνου, Φερναντίνιο (55′ Ταβάρες), Τζαμάι (77′ Πατσατζόγλου), Βεζυρτζόγλου (77′ Ντεμπά), Πλατέλλας (55′ Αντωνόπουλος), Μαρίνου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ