Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Έτοιμη η ομάδα της «ΑΝΑΤΟΛΗΣ» για τον 7ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 09.00 πμ., διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ με τη συνεργασία του Δήμου της Αθήνας, ο 7ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου (21.100 μ.) στο Κέντρο της Αθήνας.
Ο αγώνας θα έχει εκκίνηση και τερματισμό το χώρο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Στον αγώνα εντάσσεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι επίσημοι αθλητές της δύναμης του ΣΕΓΑΣ, ηλικίας άνω των 18 ετών.
Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο θα διεξαχθούν δύο ακόμη αγώνες δρόμου μικρότερης απόστασης: 3.000 μ. με εκκίνηση 09.10 πμ. και 5.000 μ. με εκκίνηση 11.45.
Είναι χαρά και ευκαιρία για όλους τους δρομείς να τρέξουν στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, χωρίς τροχοφόρα, διερχόμενοι από αρκετά ιστορικά σημεία της πόλης.
Ο Σύλλογός «ΑΝΑΤΟΛΗ» συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Ημιμαραθωνίου με μία ευάριθμη ομάδα αθλητριών και αθλητών, που θέλουν να δοκιμάσουν την φυσική τους κατάσταση σε ένα επίσημο αγώνα, εν όψει των υποχρεώσεών τους για τους μελλοντικούς αγώνες της χρονιάς.

Η Ομάδα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ αποτελείται από:
Αλεξόπουλο Ιωάννη, Αλμπάνη Αγγελική, Γεωργούλια Αλέξη, Γούπου Τάνια, Διονυσόπουλο Διονύση, Καρβουνιάρη Αθανάσιο, Κάτσιο Νέστορα, Πίσχο Άγη, Φορμόζη Δημήτρη.
Οι αθλητές και αθλήτριες για να μπορούν να λάβουν μέρος στον ανωτέρω αγώνα πρέπει να έχουν επιτύχει κάποια συγκεκριμένα όρια σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων (5, 10 χλμ., ημιμαραθώνιο ή μαραθώνιο), τα δύο προηγούμενα χρόνια. Όλοι οι αθλητές του Συλλόγου έχουν επιτύχει τις προβλεπόμενες επιδόσεις σε διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ ή σε αγώνες εγκεκριμένους από τον ΣΕΓΑΣ.
Ο ΣΕΓΑΣ τα τελευταία χρόνια, εκτός από τη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας κάθε Νοέμβρη, διοργανώνει ακόμη: τον Ημιμαραθώνιο της Άνοιξης στο Κέντρο της Αθήνας και δεκάδες ακόμη αγώνες 10 χλμ., με την επωνυμία «Γύροι των πόλεων» – RUN GREECE», σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Όλη η Ελλάδα γεύεται κάθε χρόνο από τη διοργάνωση ενός επίσημου αγώνα δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ