Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ένας πολυχώρος άθλησης με πλήρεις προδιαγραφές στη Γλυφάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Δύο γήπεδα ποδοσφαίρου προδιαγραφών FIFA με ολοκαίνουργιο χλοοτάπητα, νέo φωτισμό τελευταίας γενιάς, φύτευση περιμετρικά του χώρου, καινούργια αποδυτήρια και βοηθητικούς χώρους, κερκίδες και όλες τις απαιτούμενες υποδομές, καθώς και ανακαίνιση των δύο γηπέδων μπάσκετ, συνθέτουν έναν νέο Πολυχώρο Αθλητισμού στην Παναγούλη, εκεί που διοργανώθηκε το καλοκαίρι του 2020 το Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας.

Ο χώρος τώρα είναι αγνώριστος και σύντομα θα γίνει σημείο αναφοράς για τον Αθλητισμό.

«Νέα χρονιά, νέο έργο, νέο γήπεδο: Για την ακρίβεια, δύο νέα γήπεδα! Το παλιό γήπεδο επί της οδού Παναγούλη δεν υπάρχει πια και στη θέση του δημιουργήσαμε – με μεγάλη και επίπονη προσπάθεια – δύο νέα γήπεδα, με τις διαστάσεις και τις προδιαγραφές που θέτει η FIFA για τους αγωνιστικούς χώρους ποδοσφαίρου επαγγελματικής κατηγορίας. Για να εξυπηρετούνται οι σύλλογοι, οι πολίτες και τα παιδιά της Γλυφάδας μας και να αθλούμαστε όλοι σε σύγχρονους, ποιοτικούς χώρους», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

 

Και προσθέτει: «Η ριζική ανακαίνιση στο 1ο δημοτικό στάδιο Γλυφάδας ολοκληρώνεται άμεσα και όπως βλέπετε περιλαμβάνει καινούργια διαμόρφωση με την αξιοποίηση και της τελευταίας γωνιάς διαθέσιμου χώρου, ολοκαίνουργιο χλοοτάπητα, νέo φωτισμό τελευταίας γενιάς, φύτευση περιμετρικά του χώρου, καινούργια αποδυτήρια και βοηθητικούς χώρους, κερκίδες και όλες τις απαιτούμενες υποδομές. Μαζί και με την ανακαίνιση των δύο γηπέδων μπάσκετ, δημιουργείται συνολικά ένας πρότυπος πολυχώρος αθλητισμού. Η πόλη μας αποκτά ένα νέο αθλητικό στολίδι, που τόσο της έλειπε, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και η αναβάθμιση του γηπέδου της Τερψιθέας. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ