Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Επιτυχία για τη διήμερη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στο Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων και με μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών.

Το σχετικό μήνυμα του Δήμου έχει ως εξής: “Με την πολύτιμη προσφορά του κάθε συμπολίτη μας, οι μονάδες αίματος που συγκεντρώθηκαν θα είναι διαθέσιμες για εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη, ειδικά αυτή την περίοδο.

Τώρα, που προσπαθούμε όλοι να αντιμετωπίσουμε την πανδημία του κορωνοϊού, η ανάγκη για συγκέντρωση μονάδων αίματος είναι προτεραιότητα και η δραστηριοποίηση μας για την εκπλήρωση αυτού του στόχου είναι απαραίτητη.

Η δράση των στελεχών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του δήμου μας και του Συλλόγου Εργαζομένων να οργανώσουν, για μια ακόμη φορά, την αιμοδοσία και να ενισχύσουν με πολλές μονάδες αίματος τη δημοτική Τράπεζα Αίματος είναι άξια συγχαρητηρίων.

Ο δήμος μας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί προγράμματα ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης του πληθυσμού σχετικά με την αναγκαιότητα της εθελοντικής προσφοράς αίματος. Μια προσφορά που είναι ταυτόχρονα συμμετοχή ζωής και ελπίδας! Η Αγάπη γίνεται ΑΙΜΑ και το ΑΙΜΑ Ζωή.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ