Ελάτε στην παρέα μας

Περιφέρεια Αττικής

Εθελοντική αιμοδοσία από το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και την Περιφέρεια Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» τον ΙΣΑ και τον Ιερό Ναό Προφήτου Δανιήλ, διοργανώνουν αύριο Παρασκευή 9 Απριλίου δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας για τη στήριξη των αναγκών του Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ».

Η δράση θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό Προφήτου Δανιήλ στο Μεταξουργείο, Λεωφόρος Αθηνών 17, από τις 10.00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ., ενώ το αίμα θα διατεθεί στο Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ».
Οι Εθελοντές Αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύεται η ταυτοπροσωπία και μια απλή ιδιόχειρη ατομική και ενυπόγραφη δήλωση, που να αναφέρει ότι μετακινείται για να προσφέρει εθελοντικά αίμα στην περιοχή που διενεργείται η Εθελοντική Αιμοδοσία, καθώς και τον ακριβή τόπο και ώρα που πραγματοποιείται η αιμοδοσία. Επίσης μπορούν να ζητούν και Βεβαίωση από την Υπηρεσία Αιμοδοσίας που διενεργεί την αιμοληψία για την επιστροφή στην οικία τους.
Τον συντονισμό και την ευθύνη οργάνωσης της Αιμοδοσίας από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής έχει η Σύμβουλος Άθλησης του Περιφερειάρχη Αττικής Χ. Γαλανοπούλου.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ