Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

“Docs in Exile Film Festival 2021”: Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ υπό την αιγίδα του ΥΠΠΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Έπειτα από την πρώτη διαδικτυακή διοργάνωση του 2020, το Docs in Exile Film Festival επανέρχεται δριμύτερο, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη του Exile Room, αποφασισμένο να επαναφέρει την ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία της σκοτεινής αίθουσας.

Από τις 15 έως τις 19 Δεκεμβρίου 2021, το κοινό θα απολαύσει μια επιλογή από μεγάλου και μικρού μήκους ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο, στην πλειοψηφία τους σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα.

Τέσσερις θεματικές ενότητες

Το φετινό Docs in Exile ξεδιπλώνεται μέσα από τέσσερις συναρπαστικές θεματικές ενότητες – και μία ταινία έναρξης που θα δοκιμάσει τις αντοχές κάθε υψοφοβικού.

Όχι, δεν χρειάζεται να αγαπάτε τα extreme sports για να απολαύσετε την ορεινή μαγεία του «Αλπινιστή» (The Alpinist), αλλά, αν υποφέρετε από ίλιγγο δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι δεν θα νιώσετε τα γόνατά σας να λύνονται μπροστά στις απίθανες αναβάσεις του νεαρού Marc-André Leclerc, που έχει ήδη μετατραπεί σε θρύλο στο χώρο της αναρρίχησης.

Οι προβολές είναι δωρεάν για το κοινό και όλες οι ταινίες διαθέτουν ελληνικούς υπότιτλους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να ενημερώνεστε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Το Exile Room είναι Covid Free χώρος. Οι εισερχόμενοι πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και ταυτότητα. Οι μάσκες είναι απαραίτητες καθ’ όλη τη διάρκεια των προβολών, ενώ η χωρητικότητα είναι περιορισμένη.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ