Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Φως στη ζωή και το έργο του Αλέξανδρου Ιόλα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, διοργανώνει την παρουσίαση της Θεατρικής Παράστασης, «ALEXANDROS IOLAS” του Χριστόφορου Αντωνιάδη, η οποία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Νίκου Σταθούλη «Αλέξανδρου Ιόλα: η ζωή μου».

Η σημαντική αυτή εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου για την διάσωση της Βίλας και του κτήματος Ιόλα. Πρωταρχικός στόχος της διοργάνωσης   είναι η ανάδειξη της Βίλας Αλεξάνδρου Ιόλα ,ενός χώρου Πολιτισμού και Τέχνης που τιμά την πόλη της Αγίας Παρασκευής, σε εθνικό, υπερτοπικό Πολιτιστικό Κέντρο πανελλαδικής εμβέλειας. Η Βίλα Αλέξανδρου Ιόλα – λίκνο πολιτισμού- αποτέλεσε τόπο συνάντησης διακεκριμένων προσωπικοτήτων της Τέχνης και του Πολιτισμού.
Επιπλέον, μέσα από τις παραστάσεις θα δοθεί στο κοινό η δυνατότητα να γνωρίσει τον Aλέξανδρο Ιόλα, προσωπικότητα διεθνούς φήμης, με αδιαμφισβήτητη επιρροή στη σύγχρονη Τέχνη.
Η Θεατρική Παράσταση «ALEXANDROS IOLAS» θα παρουσιαστεί από τις 29 Μαΐου έως και την 1η Ιουνίου ,για τέσσερις μόνο παραστάσεις, στην λεηλατημένη Βίλα του Αλέξανδρου Ιόλα, που ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες της στο κοινό.

Κείμενο – Σκηνοθεσία – Μουσική Επιμέλεια: Χριστόφορος Αντωνιάδης
Κοστούμια : Βασίλης Ζούλιας
Σκηνικά : Μαρία Καβαλιώτη
Φωτισμοί : Ηρακλής Γεωργιάδης
Βοηθός Σκηνοθέτη : Χριστίνα Μυσίρη
Σχεδιασμός Αφίσας- Προγράμματος  Σταυρούλα Αράπη
Εμφανίζονται οι: Χριστόφορος Αντωνιάδης (Αλέξανδρος Ιόλας), Χριστίνα Μυσίρη (Περσεφόνη Κουτσούδη, μητέρα του), Χριστιάνα Αντωνιάδου (Νίκη Στάϊφελ, αδελφή του), Πέγκυ Κανελάκη & Γιούλη Τσινάκη & Χριστίνα Κανελάκη (Τέχνες)

Ώρα έναρξης παραστάσεων : 9.00 μ. μ., Διάρκεια παράστασης : 70′
Χώρος: Βίλα Αλέξανδρου Ιόλα (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Δημοκρατίας 6, Αγία Παρασκευή)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων

 

             

             

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ