Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Καλλιτεχνικά εργαστήρια στο Χαλάνδρι

Δημοσιεύθηκε

στις


Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου προγραμματίζει τη λειτουργία ποικίλων εργαστηρίων για τους δημότες, σκοπεύοντας να ικανοποιήσει τις επιθυμίες τους αλλά και να δημιουργήσει εστίες πολιτισμού στις γειτονιές. Γι’ αυτό θα αξιοποιηθούν χώροι του Δήμου όπως το Αετοπούλειο, η αίθουσα της οδού Παπάγου, το Κέντρο Νεότητας, σχολικές αίθουσες, αναξιοποίητοι χώροι στα ΚΑΠΗ, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης κ.ά.
Έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τοπικούς συλλόγους, με συλλογικότητες που δρουν στην πόλη και με ανθρώπους που στο παρελθόν έχουν προσφέρει στην πολιτιστική ζωή του Δήμου. Η συνεργασία με τους φορείς του Χαλανδρίου είναι απαραίτητη μιας και στόχος είναι η όσο δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των δημοτών. Σημειώνεται πως αρκετοί φορείς της πόλης αντιμετωπίζουν πρόβλημα σχετικά με τη στέγαση των κοινωφελών δραστηριοτήτων τους και ο Δήμος υπόσχεται πως θα τους βοηθήσει να το ξεπεράσουν.
Τα δύο πρώτα εργαστήρια (εικαστικό και κοσμήματος) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ηπειρωτών, ο οποίος πρότεινε και στήριξε το στήσιμό τους, ξεκινάνε στις 3 Νοεμβρίου 2014 στο ΚΑΠΗ Κάτω Χαλανδρίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ