Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Η “Ανατομία ενός Εγκλήματος” την Τρίτη 18/8 στο 10ο Athens Open Air Film Festival

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Athens Open Air Film Festival, ένας καλοκαιρινός κινηματογραφικός θεσμός που κρατάει εδώ και 10 χρόνια φτάνει στο τέλος του για το φετινή διοργάνωση.

Όλο το καλοκαίρι το 10ο Athens Open Air Film Festival μας προσκάλεσε να απολαύσουμε πολυαγαπημένες δημιουργίες του σύγχρονου και κλασικού κινηματογράφου μετατρέποντας εμβληματικές τοποθεσίες της πόλης, όπως την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, τον Ναό του Ολυμπίου Διός, τον αρχαιολογικό χώρο της Ακαδημίας Πλάτωνος και τον κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου σε μαγευτικά υπαίθρια σινεμά.

Την Τρίτη 18 Αυγούστου στις 21:00 στοΣινέ Ριβιέρα (Βαλτετσίου 46, Αθήνα) θα προβληθεί η ταινία “Ανατομία ενός Εγκλήματος” (ANATOMY OF A MURDER (1959, 160’) του Ότο Πρέμινγκερ

Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς Στιούαρτ, Λι Ρέμικ, Μπεν Γκαζάρα, Άρθουρ Ο’ Κόνελ, Ιβ Άρντεν

Η προβολή θα διεξαχθεί με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα.

Σημειώνεται πως:

 

  • Η είσοδος στον χώρο προβολής θα πραγματοποιείται μόνο με ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ και με αυστηρή τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων μεταξύ των ενδιαφερόμενων θεατών.
  • Η διανομή των δελτίων για τις προβολές των 21.30 θα ξεκινά στις 19:30 και των 21.00 στις 19.00, μέχρι εξαντλήσεώς τους.
  • Κάθε θεατής θα δικαιούται ΜΟΝΟ ΕΝΑ δελτίο εισόδου, οπότε παρακαλείστε θερμά να φροντίσετε να έρθετε εγκαίρως μαζί με τους/τις συνοδούς σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να καθίσετε κοντά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ