Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

“Είμαστε στον αέρα”: Η Θεατρική Ομάδα Turn Up The Volunteer επιστρέφει για καλό σκοπό

Δημοσιεύθηκε

στις

Η εθελοντική Θεατρική Ομάδα Turn Up The Volunteer επιστρέφει 3 χρόνια μετά την τελευταία της παράσταση και για μια ακόμη φορά έχει σκοπό όχι μόνο την ψυχαγωγία του κοινού, αλλά και την φιλανθρωπική προσφορά.

Ανοίγοντας αυλαία για πρώτη φορά το 2013, έχει μέχρι στιγμής στο ενεργητικό της 4 ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις, τα έσοδα των οποίων έχουν χρησιμοποιηθεί για αγορά αγαθών και έχουν ενισχύσει μέχρι στιγμής οργανισμούς όπως η Κιβωτός του Κόσμου, το Βρεφοκομείο ΠΙΚΠΑ και το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο στο Ελληνικό.

Φέτος, επιστρέφει με τη μοναδική μαύρη κωμωδία “Είμαστε στον Αέρα” και μας υπόσχεται στιγμές μυστηρίου, αγωνίας και… γέλιου!

Η παράσταση θα λάβει χώρα στις 22,23,24 Ιουλίου και ώρα 20:30 στο θέατρο Life Theatre (Ευμολπιδών 13, Αθήνα 118 54, Ελλάδα).

Από σήμερα μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσεων ηλεκτρονικά πατώντας εδώ.

Οδηγίες: Πατώντας την ένδειξη register και γράφοντας ονοματεπώνυμο και ένα email σας. Θα σας αποσταλεί το εισιτήριο σας στο email που θα δώσετε και αυτό είναι η είσοδος σας στην παράσταση.

Η χρέωση που ανέρχεται στα 5 ευρώ ως ελάχιστη συνεισφορά, ΔΕΝ θα γίνεται ηλεκτρονικά, μόνο η κράτηση της θέσης. Λόγω των μέτρων προστασίας έναντι στον covid-19, η χωρητικότητα είναι περιορισμένη γι’αυτό καλείστε να κλείσετε γρήγορα της θέσεις σας.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Φώτα,κάμερα,γράφουμε!

3:00μμ

Όλα ξεκινούν με μια δολοφονία, η έμπειρη και καταξιωμένη Ντόρα Χρήστου έχει βάλει σκοπό μέσα από την περίφημη εκπομπή της «Ψάχνοντας με την Ντορα» να βάλει τέλος σε αυτό μυστήριο και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Τι συμβαίνει όμως όταν συνειδητοποιεί πως ο δολοφόνος βρίσκεται πολύ κοντά της;

Σχεδόν ανάμεσα της….

Ένα είναι σίγουρο, ότι και να συμβεί, τα σκοτεινότερα μυστικά, τα μεγαλύτερα σκάνδαλα, ατέλειωτες ανακρίσεις εμείς…

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ”

Συντελεστές

  • Έφη Γουρνάρη
  • Αντώνης Κατοίκος
  • Φαίη Μπέττα
  • Μαρία Ντεβέ
  • Άννα Βακόντιου
  • Χρήστος Γεωργόπουλος

Σημειώνεται ότι το έργο της ομάδας στηρίζει η εταιρία Σκλαβενίτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ