Ελάτε στην παρέα μας

Πετρούπολης

«Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΥΣΟΣ» έρχονται στο «Φεστιβάλ Πέτρας»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το «Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας» του Δήμου Πετρούπολης σε συνεργασία με την «παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου» προσκαλούν τους μικρούς δημότες της πόλης στην παιδική παράσταση «Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΥΣΟΣ» της Ξένιας Καλογεροπούλου.

Η παράσταση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 16 Ιουλίου και ώρα 21:00, ενώ έχει διάρκεια 75 λεπτά

  • Με την αγορά ενός εισιτηρίου γενικής εισόδου (αξίας 8 ευρώ) από τον ενήλικο συνοδό, δύο παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την παράσταση.
  • Κάθε ενήλικος συνοδός που έχει εκδώσει εισιτήριο αξίας 8 ευρώ δικαιούται να συνοδεύει δωρεάν έως δύο παιδιά, ενώ για κάθε επιπλέον παιδί που θα συνοδεύει θα πρέπει να προμηθεύεται ακόμη ένα εισιτήριο αξίας 4 ευρώ
  • Η προσφορά δεν ισχύει με το εισιτήριο προπώλησης αξίας 6 ευρώ
  • Το εισιτήριο της προσφοράς (αξίας 8 ευρώ) για τον συνοδό, μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα σημεία πώλησης του Δήμου, καθώς και την ημέρα της παράστασης Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 από το ταμείο του θεάτρου
  • Την προσφορά δικαιούνται όλοι οι δημότες Πετρούπολης

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Δυο ξένοι ναυαγούν πάνω σε μια στέγη… στη μέση του πουθενά! Καθώς η στάθμη του νερού γύρω τους όλο και ανεβαίνει αναγκάζονται να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και μέσα από έντονες συγκρούσεις να συνεργαστούν. Ο ένας μιλάει ελληνικά κι ο άλλος μία ξένη, ακαταλαβίστικη διάλεκτο!

Όμως, στον μαγικό χώρο του θεάτρου, όπου όλα είναι εφικτά, οι δυο ήρωες μας αποκαλύπτουν πόσο σημαντική είναι η συνεργασία η θέληση και η αλληλεγγύη, αφού καταφέρνουν, όχι μόνο να επικοινωνήσουν αλλά να γίνουν και… φίλοι!

Οι μικροί θεατές, μεταφέρονται σ’ έναν μαγικό κόσμο ξεγνοιασιάς, χαράς και περιπέτειας, ενώ τη συγκίνηση διαδέχονται τα ξεκαρδιστικά επεισόδια, η τρυφερότητα και η δράση.

Συντελεστές

Μετάφραση-Διασκευή: Ξένια Καλογεροπούλου
Πρωταγωνιστούν: Φώτης Σπύρος, Νίκος Χρηστίδης
Σκηνοθετική Επιμέλεια-Κινησιολογία: Ηλίας Μπαγεώργος
Σκηνικά-Κοστούμια: Ανθή Πετρουλάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ