Ποιοι Έλληνες παρευρέθηκαν στην ορκωμοσία του Τραμπ

0

Στην εκδήλωση η οποία  πραγματοποιήθηκε εν όψει της τελετής ορκωμοσίας του νέου Προέδρου των Η.Π.Α παρευρέθηκαν

ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς, ο Έλληνας πρέσβης στις Η.Π.Α  Θ. Λαλάκος, επιφανείς προσωπικότητες της ελληνικής ομογένειας και οι Έλληνες ομογενείς που συμπεριλαμβάνονται στο επιτελείο του νέου Αμερικανού Προέδρου, όπως ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους, το μέλος του Κογκρέσου, Γκας Μπιλιράκης, ο Αν. Διευθυντής του Λευκού Οίκου Τζορτζ Τζιτζίκος και ο στενός συνεργάτης του κ. Ν.Τραμπ Τζ.Παπαδόπουλος.
Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους Έλληνες συνεργάτες του νέου Αμερικανού Προέδρου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας τα οποία είναι απόρροια της κρίσης και τους επισήμανε την ανάγκη να στηριχθούν τόσο η χώρα μας όσο και ο ελληνικός λαός στην μεγάλη εθνική προσπάθεια που γίνεται με στόχο την ανάκαμψη και την οικονομική και κοινωνική αναγέννηση.

 

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.