B. Χριστοδούλου: “Συστηματική προσπάθεια υπονόμευσης και κατασυκοφάντησής μου από τον κ. Μανούρη”

0

Ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Ιωνίας κ. Βασίλης Χριστοδούλου σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη”  και ταυτόχρονα κατακεραυνώνει τον επικεφαλής κ. Παναγιώτη Μανούρη, τόσο για τη γενικότερη στάση του απέναντί του όσο και για τον τρόπο που επιλέγει να ηγείται της παράταξης.

Ο  κ. Χριστοδούλου, αφού την Τρίτη πυροδότησε την “βόμβα” καταθέτοντας στον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ν. Ιωνίας την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη- Παναγιώτης Μανούρης», σε ανακοίνωση που δημοσιεύει πρώτο το xtypos.gr εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση, υποδυκνείοντας τον κ. Μανούρη ως αποκλειστικά υπεύθυνο για την αποχώρησή από την παράταξη που υπηρέτησε για 8 έτη, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι “ο κ. Μανούρης δεν επιθυμεί καμιά συνεργασία και συνδιαμόρφωση της πολιτικής της παράταξης, καμιά ουσιαστική επαφή και διάλογο με την κοινωνία της Νέας Ιωνίας, αλλά παραμένει πιστός στο δόγμα «ενός ανδρός αρχή». Μάλλον δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές στην πόλη μας και ξεκίνησε από μέρους του η συστηματική προσπάθεια υπονόμευσης και κατασυκοφάντησής μου”.

Παράλληλα, ο κ. Χριστοδούλου δεσμεύεται στους πολίτες της Ν. Ιωνίας πως δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για την πόλη και τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της, καταλήγοντας στο ότι “η Νέα Ιωνία είναι πόλη γειτονιά. Όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί. Οι αληθινοί φαίνονται.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Χριστοδούλου 

“Με αίσθημα ευθύνης, σας κάνω γνωστό πως την Τρίτη 9 Μαρτίου κατέθεσα, προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας, την ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη- Παναγιώτης Μανούρης».

Προχώρησα σε αυτή την ενέργεια, έχοντας υπηρετήσει την παράταξη αδιάκοπα και με συνέπεια τα τελευταία 8 χρόνια της ζωής μου. Μια παράταξη που την τίμησα και με τίμησε.  Ωστόσο, μετά τα όσα συνέβησαν εναντίον μου, ιδίως τους τελευταίους μήνες, με αποκλειστικά υπεύθυνο τον επικεφαλής Παναγιώτη Μανούρη, κατέστησαν μονόδρομο για εμένα την ανεξαρτητοποίηση.

Η παραμονή μου στην παράταξη θα ήταν ο απόλυτος εξευτελισμός της προσωπικότητάς μου, της συνείδησης και των αρχών μου. Ασχολούμαι με τα κοινά της Νέας Ιωνίας, με οδηγό την αγάπη που έχω για την πόλη μου και τη διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά προς τους συμπολίτες μου. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και οικογενειάρχης. Δεν ζω ούτε περιμένω να ζήσω από την πολιτική. Ως εκ τούτου δεν ανέχομαι συμπεριφορές και πρακτικές απέναντί μου, οι οποίες έχουν στόχο την υποτίμηση της προσωπικότητας μου αλλά κυρίως, των πολιτών της Νέας Ιωνίας που μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στις τελευταίες εκλογές του Μαΐου του 2019. Ως δημοτικός σύμβουλος που τιμά την ψήφο των εκλογέων του, θεωρούσα και θεωρώ καθήκον μου, να συζητώ καθημερινά με τους συμπολίτες μου, να αφουγκράζομαι τις απόψεις τους και να «πιάνω» τον σφυγμό της πόλης. Στη συνέχεια να μεταφέρω τα συμπεράσματά στην παράταξή μου, ώστε σε συνεργασία με τον επικεφαλής και τους συναδέλφους στη δημοτική ομάδα να τοποθετούμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο με βάση τα «θέλω», τις αγωνίες  και τις προτεραιότητες των Δημοτών της πόλης
μας.

Δυστυχώς διαπίστωσα, τον τελευταίο χρόνο, πως ο κ. Μανούρης δεν επιθυμεί καμιά συνεργασία και συνδιαμόρφωση της πολιτικής της παράταξης, καμιά ουσιαστική επαφή και διάλογο με την κοινωνία της Νέας Ιωνίας, αλλά παραμένει πιστός στο δόγμα «ενός ανδρός αρχή». Μάλλον δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές στην πόλη μας και ξεκίνησε από μέρους του η συστηματική προσπάθεια υπονόμευσης και κατασυκοφάντησής μου.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν ισχύει για τα μέλη και τον κόσμο της παράταξης, καθώς και τους συναδέλφους  μου στη Δημοτική Ομάδα, τους οποίους ειλικρινά σέβομαι, τιμώ και αγαπώ. Γι’ αυτό επιτρέψτε μου να απευθύνω σε όλους, στην κάθε μία και στον κάθε έναν ξεχωριστά, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αρκετοί από εσάς γνωρίζετε πόσο υπομονή έκανα και πόσο ανοχή έδειξα.  Ο κόμπος όμως έφτασε στο χτένι. Το σχοινί κόπηκε.

Σε ό,τι αφορά στην πορεία μου, από σήμερα και μετά, δεσμεύομαι, προς τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με τον σταυρό τους εκλέγοντάς με για δεύτερη συνεχή φορά δημοτικό σύμβουλο Νέας Ιωνίας πως θα συνεχίσω καθημερινά να κάνω ό,τι έκανα, για τη βελτίωση της ζωής στο Δήμο μας ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος. Εννοείται φυσικά πως θα είμαι για όλους ο Βασίλης που ξέρουν. Δίπλα τους με κάθε τρόπο που μπορώ.

Με εκτίμηση,
Βασίλης Χριστοδούλου
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Υ.Γ.: Η Νέα Ιωνία είναι πόλη γειτονιά. Όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί. Οι αληθινοί φαίνονται.”

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.