Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Αίτημα του Γραμματέα της παράταξης “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ζητούνται απαντήσεις για

τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος

Ο Γραμματέας του δημοτικού συνδυασμού “Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη”, κ. Γιώργος Πέτρου κατέθεσε εγγράφως αίτημα προς τη Δημοτική Αρχή από τις 27/9/12 σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος (τμήμα καθαριότητας, τμήμα πρασίνου και τεχνικό τμήμα) και για τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί απαντήσεις από τους αρμόδιους, όπως παρατηρεί η παράταξη.

Ειδικότερα το αίτημα του κ. Πέτρου είναι το ακόλουθο:

«Προς: την Διευθύντρια της Δ/νσης Περιβάλλοντος
Κοιν:   κ. Δήμαρχο
κ. Αντιδήμαρχο  Δ/νσης Περιβάλλοντος
Με δεδομένο  τα πολλά προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που καθημερινά βιώνουμε όλοι οι πολίτες του Ηρακλείου στον οδοκαθαρισμό, την αποκομιδή  των απορριμμάτων, όσο και στην συντήρηση και φροντίδα του πρασίνου της πόλης και με αφορμή τη δήλωση του αρμόδιου αντιδημάρχου ότι το προσωπικό δεν επαρκεί, παρακαλούμε να μας γνωρίσετε τα εξής:
1) Ποια είναι η δύναμη του ανθρώπινου δυναμικού στη Δ/νση Περιβάλλοντος και των τμημάτων αυτής. Πόσοι Μόνιμοι, ΙΔΑΧ και Ορισμένου χρόνου υπάλληλοι, με ποια ειδικότητα και σε ποια τμήματα απασχολούνται. Πόσοι από αυτούς βρίσκονται σε προσυνταξιοδοτικό στάδιο (Με το ισχύον καθεστώς, με πρόβλεψη για την επόμενη 2ετία).
2) Πόσες μετατάξεις και αποσπάσεις υπαλλήλων της Δ/νσης Περιβάλλοντος έχουν γίνει από την 1/1/2011 μέχρι σήμερα. Πιο αναλυτικά, σε ποιο φορέα και σε ποια ειδικότητα. Πόσες είναι σε εξέλιξη και σε ποιο στάδιο βρίσκονται.
3) Από πόσα οχήματα και ποια αποτελείται ο στόλος της Δ/νσης Περιβάλλοντος. Σε τι κατάσταση βρίσκονται και πόσα δεν λειτουργούν σήμερα, λόγω βλαβών κλπ.»

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ