Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Απόπειρα επίλυσης κυκλοφοριακών εκκρεμοτήτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ηρακλείου φέρνει ρυθμίσεις για

την περιοχή κάτω από τις γραμμές του ΗΣΑΠ

Aνοιχτά κυκλοφοριακά θέματα προσπαθεί να διευθετήσει αυτό το διάστημα ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής βάσει των μελετών που έχουν εκπονήσει οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου Πατρών.
Είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες τις προτάσεις των μελετητών για το κέντρο της πόλης που έχουν τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Επίσης, όπως μας ενημέρωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Γιώργος Βλαντής, προωθούνται ρυθμίσεις για τη ρύθμιση εκκρεμοτήτων στην περιοχή της πόλης που είναι κάτω από τις γραμμές του ΗΣΑΠ. Για αυτήν την περιοχή είχε εγκριθεί από το Δημοτικό  Συμβούλιο κυκλοφοριακή μελέτη επί της θητείας του κ. Γεωργόπουλου, αλλά εφαρμόστηκε εν μέρει καθώς προέκυψαν στην πορεία διάφορα ζητήματα. Αυτές τις εκκρεμότητες προσπαθεί τώρα να ρυθμίσει ο Δήμος με τη βοήθεια των μελετητών και για αυτό έχει ετοιμαστεί ένα πακέτο ρυθμίσεων που θα έρθουν πρώτα στην Επιτροπή Ποιότητα Ζωής και έπειτα στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

• Δεν έχουν υλοποιηθεί οι ρυθμίσεις για Παλαιό Ηράκλειο 
Μια άλλη σοβαρή εκκρεμότητα αφορά την υλοποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ψήφισε προσφάτως το Δημοτικό Συμβούλιο για το μεγαλύτερο κομμάτι του Παλαιού Ηρακλείου. Η απόφαση δεν έχει εφαρμοστεί, καθώς δεν έχει γίνει η προμήθεια των πινακίδων και σημάτων λόγω της γνωστής οικονομικής αδυναμίας του Δήμου, όπως απάντησε ο κ. Βλαντής σε σχετικό ερώτημα μας, αν και πρόσθεσε πως γίνεται μια προσπάθεια  να λυθεί άμεσα το θέμα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ