Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Συνάντηση Δημάρχων με την Τροχαία Βορειοανατολικής Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από επικοινωνία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και της Διοίκησης του Γ’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής επισκέφθηκαν το Γ’ Τμήμα ο Πρόεδρος της και Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος μαζί με τους συναδέλφους Δημάρχους Νέας Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, κ. Γιάννη Βούρο, Νέας Ιωνίας, κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, Νέου Ηρακλείου, κ. Νίκο Μπάμπαλο και Μεταμόρφωσης, κ. Στράτο Σαραούδα.

Οι Δήμαρχοι της Βορειοανατολικής Αττικής συνάντησαν τον Διοικητή του Γ’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, κ. Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο, με σκοπό να συζητήσουν θέματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών και να θέσουν ένα πιο διευρυμένο πλαίσιο στην ήδη καλή συνεργασία τους.

Ο κ. Γεωργακόπουλος παρουσίασε το πλάνο που έχει εκπονήσει η Τροχαία ώστε να ρυθμίσει την κυκλοφορία εν όψει της λειτουργίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και να αποφευχθεί το κυκλοφοριακό στους όμορους Δήμους, το οποίο βρήκε σύμφωνους τους παρόντες Δημάρχους.

Επίσης, ο Διοικητής επεσήμανε την αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων στην περιοχή των Δήμων που διαχειρίζεται το Γ’ Τμήμα σε σχέση με πέρυσι και ζήτησε από τους αιρετούς να υποστηρίξουν το έργο της Τροχαίας και τις προσπάθειες που κάνει για τη μείωσή τους.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν η επικοινωνία μεταξύ Δήμων και Τροχαίας να συνεχιστεί σε τακτική βάση και να υπάρχει ουσιώδης συνεργασία με αντικείμενο την ασφάλεια και την καλύτερη καθημερινότητα των πολιτών.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ